REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Virginia UZUN vrea teste ANTIDROG pentru CONTRACANDIDAŢI

Virginia UZUN vrea teste ANTIDROG pentru CONTRACANDIDAŢI

Replica API 14 septembrie 2020 | 00:00 2653

Campania electorală pentru alegerile locale din județul Constanța este în toi, până acum neexistând probleme sau conflicte majore. De data aceasta se pare că partidele au ales să facă o campanie doar prin platforme program și prin afișe electorale. Singurele ”ieșiri” din decor se poate spune că au fost la Eforie și la Năvodari acolo unde candidații au surprins pe toată lumea prin acțiunile lor.

Virginia Uzun și-a invitat contracandidații la... un test antidrog

Candidata din partea PSD la primăria din Eforie, Virginia Uzun, și-a invitat colegii să facă un test antidrog înainte de alegerile din 27 septembrie. Iată o parte din mesajul acesteia adresat concurenței: ”Dincolo de problema coronavirus, unul dintre pericolele majore pentru viitorul societății îl reprezintă consumul de droguri, de substanțe stupefiate ori anabolizante. Personal, consider că drogurile și consumul de stupefiante trebuie combătute prin toate mijloacele pentru a nu ucide viitorul copiilor noștri, pentru a nu ucide viitorul unei comunități. În acest context, deși legea nu stipulează, îi invit pe toți contracandidații mei să facem un test antidrog.”

Virginia Uzun: Drogurile ucid oameni, ruinează societăți

„În discuțiile cu cetățenii, purtate cu prilejul caravanei mele „Vin la voi ca să v-ascult“, mulți dintre aceștia mi-au sugerat că ar fi foarte bine ca toți candidații să facem testul antidrog, pentru ca există, la nivel local, suspiciuni în acest sens. Plecând de la aceste discuții, mie mi se părut cât se poate de rezonabil să lansez această provocare. În fond, suntem în campanie electorală. Dorim ca cetățeanul să ne acorde încrederea lui, să ne voteze, practic să pună destinele localității în care trăiește în mâinile noastre, și pentru acest lucru trebuie să aibă încredere în discernământul, în logica și în abilitatea noastră managerială. Eu am doi copii. Consider că este o misiune extrem de importantă pentru un părinte să își educe copiii și cu privire la pericolul uriaș reprezentat de droguri. Drogurile ucid oameni, ruinează societăți, pun capăt unor vieți care ar putea fi, altfel, normale și fericite. Atunci ce e anormal în a cere tuturor candidaților, inclusiv mie, să facem publice buletinele de testare antidrog? Trăim vremuri în care ne temem de un virus care ucide mai puțin decât drogurile și care a ajuns să fie extrem de intens mediatizat. Poate ar fi cazul să ne îndreptăm atenția spre chestiuni cu adevărat importante pentru noi toți.”, a declarat, pentru Replica, Virginia Uzun.

Valentin Sterpu, test poligraf de 6 ore

Candidatul USR-PLUS la primăria Năvodari, Valentin Sterpu, a ales un alt mod prin care să câștige alegătorii de partea sa. Acesta a făcut un test poligraf care a durat mai bine de 6 ore, în compania celebrului psiholog criminalist Liviu Chesnoiu. Potrivit declarațiilor sale, testul a fost făcut ”pentru ca oamenii să vadă că sunt altfel. Nepotismul și corupția trebuie să dispară”. Testul poligraf a fost centrat pe 3 întrebări primordiale: „Ai primit vreodată foloase necuvenite?”; „Ai primit vreodată mită?”; „Ai făcut vreodată trafic de influență?”, candidatul reușind să treacă cu brio acest test.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lui Mazare de ce nu i -ai cerut test? Acum vedeti fraierilor, ca excroaca de Virginela voia sa pacaleasca eforienii? Daca nu a dat tunul, a tulito! A mai ramas doar cacatul pe pantof,Vasile Andrei ,ala nu demisioneaza fiindca nu ia dat partidul banii pe pachetele date spaga la babe.
1
0
La Navodari pe muis tul de primar il doare-n c ur ca nu avem strazi asfaltate si trotuare. El asfalteaza doar langa blocuri ca de acolo vin voturile. Pentru cei de la case nu are ochi, dar pentru strazile pe care stau basinosii si fostii violatori au asfaltat de acum 2 ani. Vine cu cersetoria pentru votare. Votati mu ie Pesede si Politiei romane care nu mai dau amenzi nici macar pentru stationare in mijlocul intersectiei. Muie lor si mamei lor
0
0
asta e maxima. Pai ea tragea la greu la masea la masa lui mazare in vremurile de glorie.
6
0
Nimeni: Virginia Uzun: Drogurile este problema!
5
0
Asta nu e in stare nici macar sa si asume ceea ce cere. E o mitomana si prefacuta din nastere
7
0
iesita din comun si chiar aiurea cererea muierii , dar fata de ceilalti candidati , pe curvistina asta o mai duce capul si la administratie... ce-i al ei este al ei , stie sa faca sex de calitate preferand in general penisurile circumcise , dar stie si carte...
7
0
Banii mei .
3
1
ii tii palma muistei de verginica ??? Pai da putin timpul inapoi pe vremea infractorului mazare. Atunci ai sa vezi ca muia cu cacat e putin pentru verginica !!!
8
0
Din 2019 merg la Eforie nord la Baile reci!!!Portiunea de drum, de aproximativ 400 de ml pana la intrarea in incinta bailor este impracticabila,o adevarata capcana pentru autoturisme!!!Cat priveste plaja,scarile de acces,malul lacului,gradenele,buruienele toate demonstreaza o proasta administrare si o lipsa de respect pentu cei care platesc abonamente destul de scumpe pentru realitatea din inerior!Specific ca am fost in sectorul destinat familistilor!
3
2
Cum este posibil ca sub acoperirea anonimatului sa fie postate comentarii de o abjectie fara seaman? Cum este posibil ca ele sa fie tolerate de redactie? Ce e acolo? Canalizarea presei? Sa faci asemenea afirmatii despre niste femei si sa nu ti le asumi? Cumva tipic penelist?
3
7
in 4 ani de zile avea tot timpul sa le faca,asta sa se chinuie de 4 ani sa faca 2 strazi cap coada unde mergi nu mai gropi si praf peste tot de 2 de zile fug turisti din eforie din cauza lu incompetentu asta cu gasca lui de infractori,sa dau un exmplu orasul techirghiol in nici 4 ani a facut cap coada toata faleza aia cu piscine asfalt iluminat teren de sport etc etc.cum imi explici ca la techirghiol se poate si la eforie nu se poate,dar asta ie soarta orasului eforie unde daca ai niste bani sau esti sustinut de infractori poti ajunge primar!!
10
6
daca acesta este nivelul credibilitatii celor ce se bat, dar nu in indei sau proiecte, pentru bunastarea noastra si nu a lor, inseamna ca suntem considerati o mare masa de manevra electorala pe care oricine o poate prostii. Un lucru este cert, o persoana credibila, care ar putea face fata situatiei si care chiar s-ar pune in slujba comunitatii, nu poate, cinstit, sa razbata. De multe ori ma-am gandit si mi-am imaginat ce s-ar intampla daca , in cazul acestor alegeri, si aici ma refer la toate nivelurile, nu ne-am prezenta bla vot decat si numai in situatia in care parlamentul , confor legii,
5
1
Iar eu as vrea teste DNA pentru candidati! Nu de genetica ci de alea de integritate!
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920