REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

VITEZA, depășirile neregulamentare și indisciplina pietonilor – cauzele accidentelor de pe șoselele din Tulcea

VITEZA, depășirile neregulamentare și indisciplina pietonilor – cauzele accidentelor de pe șoselele din Tulcea

Replica API 5 iulie 2019 | 02:06 246

La nivelul județului Tulcea, în primele 6 luni ale anului 2019, pe drumurile deschise circulației publice, principalele cauze generatoare de accidente rutiere au fost viteza, indisciplina pietonilor și depășirile neregulamentare.

În acest context, în perioada 1 – 5 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică împreună cu polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baia și Postului de Poliție Ceamurlia de Jos desfășoară activități de prevenire a evenimentelor rutiere în rândul participanților la trafic, urmărind disciplinarea pietonilor, bicicliștilor, căruțașilor, mopediștilor, pe raza localității Ceamurlia de Jos.

Activitățile de prevenire au drept scop conștientizarea acestui segment de participanți la traficul rutier cu privire la necesitatea respectării prevederilor legale în domeniu.

În cadrul activităților polițiștii distribuie veste reflectorizante, achiziționate cu sprijinul autorităților locale, participanților la traficul rutier care au fost depistați circulând fără elemente de siguranță.

Totodată, polițiștii le-au recomandat cetățenilor să respecte regulile de circulație, iar după lăsarea întunericului, să circule echipați corespunzător, astfel încât să poată fi observați la timp de către conducătorii auto.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai oameni buni, nu erau strazile destul de aglomerate din cauza autoturismelor, au mai aparut si trotinetele electrice care sunt foarte greu de observat.
0
0
Nu uitati si de IQ-ul scazut, specific judetului.
2
0
Cu masinile de la Pol. rutiera la umbra prin tufisuri nu rezolvam nimic , radare fixe cat mai multe si rutiera la patrula pe strazi , in numar cat mai mare !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272