REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

VITEZĂ EXCESIVĂ! Un tânăr a MURIT după ce a intrat cu BMW-ul într-un copac

VITEZĂ EXCESIVĂ! Un tânăr a MURIT după ce a intrat cu BMW-ul într-un copac

Replica API 26 august 2015 | 12:34 322

Al doilea accident rutier grav înregistrat pe DN3

Al doilea accident rutier grav înregistrat pe DN3

Un tânăr din Ialomiţa, în vârstă de 28 de ani, a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a intrat cu maşina într-un copac aflat pe DN3.

Tânărul, Ionuţ Daniel Rusen, conducea cu viteză excesivă atunci când a pierdut controlul automobilului BMW 325 TDS și a intrat în coliziune cu un copac aflat pe partea dreaptă a drumului. În urma impactului violent, maşina a fost transformată într-un morman de fiare contorsionate.

La fața locului a ajuns și o ambulanță, însă medicii nu au putut decât să constate decesul tânărului la faţa locului.

Pentru scoaterea ialomiţeanului din mormanul de fiare a fost nevoie de intervenția unui echipaj de pompieri de la Descarcerare.

Şoferul era din localitatea Grindu-Ialomiţa. Oamenii legii spun că acesta a condus autoturismul dinspre bac către Ostrov, iar în zona Fermei nr. 4, din cauza vitezei excesive, s-a produs nenorocirea. În urma necropsiei se va stabili dacă şoferul se afla sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.

Reamintim faptul că tot pe DN3, în data de 15 august a.c., un constănţean a sfârşit în acelaşi mod tragic. Bărbatul, de 44 de ani, din localitatea Ostrov, a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac, iar alte două persoane au fost rănite. Polițiștii spun că șoferul din Ostrov nu avea permis.

Tânărul cu BMW fusese avertizat să nu “calce” pedala de acceleraţie prea tare

Menţionăm că tânărul făcea regulat acest traseu, conform unor postări pe Facebook şi pe 6, dar şi pe 8 iunie. Din păcate, aceasta a fost ultima cursă. Autoturismul la volanul căruia se afla şi-l achiziţionase în iulie anul curent. „Să o stăpâneşti sănătos, vere! Şi ai grijă să nu o calci pe coadă, că face rău!”, i-a scris vărul său pe reţeaua de socilaizare, Ionuţ răspunzând: „Face rău, ştiu”. Totodată, menţionăm că tânărul urma să se căsătorească, el logodindu-se cu iubita sa pe 9 august.

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/un-sofer-fara-permis-din-ostrov-a-intrat-cu-masina-intr-un-copac-a-decedat-pe-loc-235302/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272