REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Viviana Sposub a rămas fără loc de muncă, după ce s-a plâns că muncește prea mult

Viviana Sposub a rămas fără loc de muncă, după ce s-a plâns că muncește prea mult

Replica API 7 iunie 2021 | 20:36 2213

Viviana Sposub, prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea, a rămas fără loc de muncă după ce a cerut o mărire de salariu și s-a plâns că muncește prea mult.

Co-prezentatoarea Viviana Sposub de la Pro TV a fost dată afară de la postul de televiziune unde lucra, după ce a cerut o mărire de salariu și s-a plâns că lucrează mult prea mult și are nevoie de zile libere. Inițial, prezentatoarei i s-a transmis că lucrurile vor decurge bine în ceea ce o privește, însă nu a fost să fie.

Viviana Sposub a plecat de la Pro TV

Prezentatoarea Viviana Sposub a profitat de faptul că Adela Popescu este însărcinată și a cerut superiorilor ei o mărire de salariu. Surse susțin, însă, că femeia ar fi cerut mai mulți bani decât ar fi meritat și nu s-a mulțumit doar cu atât. Pentru că a considerat că muncește mult prea mult, prezentatoarea a cerut zile libere.

Aici intervine și povestea de dragoste dintre Viviana Sposub și George Burcea – unele voci susțin că prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea dorea să petreacă mai mult timp cu iubitul ei.

Deși i s-a promis, inițial, că lucrurilor vor fi organizate bine pentru prezentatoarea TV, șefii Pro TV au decis să încheie contractul cu jurnalista. „De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viaţa noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ţine la curent cu datele despre vreme”, spunea Cove după ce Francisca a preluat emisiunea Vivianei.

George Burcea îi este alături Vivianei

Viviana Sposub este într-o relație cu actorul George Burcea, pe care l-a cunoscut în urma participării sale la show-ul „Ferma”. Iubitul prezentatoarei a transmis că îi este alături chiar și dacă face decizii mai puțin bune.

„Pentru mine, Viviana este o puternică și o luptătoare, mai ales privind de cum a venit ea în Fermă, cum am văzut-o eu pentru prima oară – Viviana pe care nu o cunoșteam, atunci o văzusem pentru prima oară în viața mea, cum am văzut-o în primul episod și cum am lăsat-o eu, după opt episoade. Mie mi se pare și susțin în continuare această teorie: că este mai puternică, mai învingătoare, este mai luptătoare, are mai multă energie și are mai multă încredere în ea. Pentru că este foarte important ca partenerului să-i oferi încredere indiferent dacă face un lucru bun sau mai puțin bun”, spunea George Burcea, conform bzi.ro, potrivit Evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
are ea de munca...
1
0
La ce plamani are si cit o duce capul o sa-si gaseasca repede sponsor mai ok decat divortatul ala cu 2 copii.
3
0
o parasuta fitzoasa!!!
8
0
viviana,e loc pecentura la tuzla. itvrei.basca hostesa.stii pe cineva sa vii cu mine in bg la vara?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218