REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, probleme mari de sănătate

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, probleme mari de sănătate

Valentina CAMARA 24 ianuarie 2023 | 00:00 728

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au avut câteva probleme de sănătate, iar fanii nu i-au mai găsit pe rețelele de socializare. Aceștia nu au mai postat câteva zile pentru că situația lor nu a fost una bună, confruntându-se cu o răceală gravă.

Vlad Gherman si Oana Mosneagu, probleme mari de sanatate

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Cei doi actori au avut gripă, iar planurile lor au fost date peste cap. Ei au trebuit să ia o pauză de câteva zile pentru ca starea lor să fie cât mai bună.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut probleme de sănătate

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au confruntat cu câteva probleme. Aceștia au avut gripă, iar starea lor de sănătate nu i-a lăsat să-și ducă proiectele până la capăt. Actrița a povestit mai în detaliu despre gripa ei, dar și cum nu a mai ieșit din casă timp de câteva zile.

Pe rețelele de socializare, ei nu au fost atât de activi, iar motivul a fost strict problemele de sănătate. Astăzi, se pare că se simt mult mai bine și au vorbit cu fanii lor despre ultima perioadă. Vlad Gherman i-a făcut o fotografie iubitei sale în perioada în care avea viroză și nu era în cea mai bună formă. Imaginea a fost publicată la secțiunea de InstaStory.

„Hai, bună dimineața, s-a trezit dulceațaa. Muțumesc iubitului meu, știe să surprindă esența fiecărei stări prin care trec „a 6a zi în casă, cu gripă”, a scris Oana Moșneagu la InstaStory. ”De ce nu am mai postat? Am fost foarte raciti!”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.

Ce spune Oana Moșneagu despre intervențiile estetice

Oana Moșneagu a fost întrebată dacă are intervenții estetice, iar actrița nu s-a ferit să răspundă. A mărturisit că nu a mers deloc la medicul estetician, deși s-a gândit că ar avea nevoie, la un moment dat. Până în acel moment, aceata rămâne complet naturală, fiind și foarte frumoasă.

”Nu am umblat în această zonă. De fapt, nu am umblat pe nicăieri. Deși aș umbla în niște locuri, dar aici se vede la lumina asta, dar nu încă. Nici nu cred că am nevoie”, a spus Oana Moșneagu pe contul ei de Instagram, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine plm sunt obositii astia si cui ii pasa de ei?
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212