REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Vlad Voiculescu, copreşedintele USR PLUS Bucureşti:

Vlad Voiculescu, copreşedintele USR PLUS Bucureşti:

Replica API 2 decembrie 2020 | 00:00 1036

„În orice campanie electorală obiectivul celor aflaţi la guvernare pare că este unul simplu: zilnic să taie câte o panglică.

Zilnic trebuie să vină cu ceva, o realizare a partidului, oricât de mică, oricât de ridicolă, astfel încât poporul să vadă «ei chiar muncesc, nu stau degeaba». Şi când nu mai are panglici de tăiat, premierul României organizează o conferinţă de presă la Institutul Cantacuzino, militarizat de PSD în 2017. Ce nu va spune premierul este că la 3 ani de la militarizare, după milioane de euro investite fără niciun plan şi nicio direcţie, Institulul nu a produs nimic altceva decât o gaură şi mai mare în buget şi multe pensii speciale. Este sezonul panglicilor şi premierul se duce să lanseze un... supliment alimentar, adică un produs care nu are nevoie nici măcar de autorizaţie de punere pe piaţă - un fel de extras de măceşe care se va putea vinde şi la Plafar. Atât s-a putut. Ah, era să uit: una dintre realizările conducerii militare este că a pus sârmă ghimpată la garduri.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine a pus institutul pe butuci lasandu l fara licente? cine oare era ministrul sanatatii? oare acest individ fara scrupule cu misiune clara de la cei care l-au plantat aici: privatizarea sistemului national de asigurari de sanatate si a industriei de medicamente. Adica sa reduca concurenta pt multinationalele farma si sa traga comisioane din nimic asa cum e pilonul 2 de pensii.
0
0
De ce sa prospere Romania? Mai bine sa demolam, decat sa construim! De 30 de ani asta facem!
0
0
De criticat suntem in stare si noi,cei fara carnete de partid. Stia afiliati si inregimentati politic,in loc sa-si dea la gioale ca betivanii in carciuma,nu ar putea sa se contreze prin schimburi de idei bune pentru romani? Ia sa vedem cum vin unii destepti cu idei aplicabile,nu doar basini fanteziste,cum vin cu corecturi logice,nu cu rautati si mistocareli,sa vedem cum politicienii isi arata superioritatea efectiv prin inteligenta,nu prin nesimtire si mahalagisme.Nu o sa vedem asa ceva,este?
1
0
bine zis! unii mai ciumati ca altii de coruptie si incompetenta!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108