REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Vlădescu: ‘Situaţia financiară a municipiului este dezastruoasă’; Replică HALUCINANTĂ: ‘Medgidia votează PSD, trebuie să stăm capră’

Vlădescu: ‘Situaţia financiară a municipiului este dezastruoasă’; Replică HALUCINANTĂ: ‘Medgidia votează PSD, trebuie să stăm capră’

Replica API 21 noiembrie 2017 | 14:01 349

A patra şedinţă de Consiliu Local Medgidia... tot fără noroc! Deşi au fost 11 consilieri la întrunirea convocată luni, 20 noiembrie, de primarul Valentin Vrabie, ordinea de zi a şedinţei nu a trecut de votul aleşilor locali. Din cei 11, viceprimarul Luminiţa Vlădescu s-a abţinut! Pe ordinea de zi figura şi o rectificare bugetară care ar fi permis alocarea sumei de bani necesară plăţii salariilor medicilor.

„Şedinţa a fost extraordinară şi a fost cvorum. Colegii mei de la PSD nu au fost anunţaţi conform legii, care spune că şedinţa extraordinară se anunţă cu 3 zile înainte. Tot cu 3 zile înainte se pun la dispoziţie şi materialele şedinţei”, a spus Luminiţa Vlădescu. „Nimeni nu a primit materialele de şedinţă, iar eu am fost convocată printr-un SMS pe care l-am primit de pe un număr necunoscut. Este o manieră de lucru a domnului primar pe care nu mai dorim să o tolerăm”, a spus Vlădescu.

„Tot scandalul a fost premeditat de primarul Valentin Vrabie. Asta pentru că am atras atenţia asupra gravelor probleme ale municipiului. Am cerut să ne prezinte execuţia bugetară, ştiind că situaţia este gravă şi că trebuie să găsim soluţii. Nu a dorit, deşi legea spune că trebuie să prezinte situaţia financiară a municipiului. Am atenţionat printr-o adresă că spitalul are datorii din ce în ce mai mari, care nu se doresc a fi raportate şi că se riscă declasificarea spitalului.

A fost supărare mare, că astfel de lucruri nu trebuie să se afle. Pentru că există toate aceste probleme, a pus la cale acest scandal, prin convocările şedinţelor de îndată. A făcut tot posibilul ca problemele grave să le acopere prin stârnirea acestui conflict şi a ostilizat angajaţii spitalului cu intenţie, pentru a da vina pe alţii, ca să acopere celelalte probleme. Situaţia municipiului Medgidia, din punct de vedere financiar, este dezastruoasă!”, a spus Luminiţa Vlădescu.

Facem precizarea că la şedinţa de ieri, care a fost un nou eşec, au fost lansate acuzaţii grave. „Medgidia este proastă şi votează PSD! Trebuie să stăm capră”, a spus, la un moment dat, primarul municipiului, Valentin Vrabie, aşa cum reiese din filmarea Media TV Medgidia din timpul „duelului” verbal. În plus, edilul a acuzat-o pe Vlădescu de faptul că ar fi forţat anumite plăţi către societatea municipalităţii, SC Apollo Ecoterm.

„Acuzaţiile domnului primar nu au suport. Totul s-a făcut aşa cum a dorit dumnealui, întotdeauna. Eu nu am gestionat activitatea societăţii în cauză, aşa cum a spus, nu am administrat-o, eu am avut atribuţii de supraveghere a societăţilor aflate în subordinea administraţiei locale. Să acuze ce doreşte, dar nu mă voi lăsa.

Poate spune orice, să îmi compromită imaginea, nu contează, eu sunt determinată să fac ceva pentru acest municipiu care, din păcate, este într-o situaţie dificilă. am ajuns într-un punct... la care nu mă aşteptam şi îmi pare nespus de rău. Dar, urmează şedinţa ordinară, iar după aceea vom ieşi eu şi colegii mei cu mai multe precizări”, a răspuns, în replică, Luminiţa Vlădescu.

O nouă şedinţă, de data aceasta ordinară, este programată miercuri, 22 noiembrie.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
L-ati pupat si-n cur cand a iesit primar. Credeati ca o sa curga numai lapte si miere . . .dar a-ti ajuns sa luati MUIE! . . .si meritati! P.S. Iordache nu v-a placut, nu?!!!
4
1
Am bagat Pestera in faliment cu datorii de miliarde pentru niste luminite de craciun. Urmeaza Medgidia, apoi mai vedem...
4
0
Mai lasati petrecerile , domnilor din Primarie ! Investiti banutii in asfaltarea strazilor , care arata ca dupa bombardament .
5
0
Vrabie are numai capre in cap! Ii sar caprele in fata ochilor! Ps doar e din pestera
5
2
Viceprimarul vrea sa fie respectata legea dar noi,angajatii spitalului de ce nu luam salariile?pe noi nu ne intereseaza luptele politice,vrem salariile.sanatatea nu poate fii cu politica
6
2
Maaaaa,voi vreti sa faceti cu milfeta o tavaleala...!!?
3
1
blestem pe acest oras:pintilie cu gasca lui de vagabonti,iordache cu titi radu ,vrabie cu pesterenii.
10
1
Tipic romanesc.Pentru incompetenta si prostia noastra,intotdeauna altii sunt de vina. Cand realizam sa ne-am atins limitele incepem sa tipam,sa jignim sa muscam ca un caine de lupta.
8
1
Ce oras fara locuri de munca doar pe consum ne bazam . Nu ai timp de investitii.Nu dai salarii decat la primarie si tovarasii tai .Copii din acest oras nu au nici o speranta de copilarie ii piedem prin baruri construite intr o veselie. Un sport , un bazin de inot acoperit o echipa de fotbal a orasului etc . Nimic nu misca la Medgidia.
11
2
Se vede clar ca-i doar o lupta politica . D-na vice, daca vea putina demnitate nu se comporta ca la mahala. Din pacate, avem de suferit doar noi angajatii. Pacat!
10
7
Nene primar Vrabie esti un incompetent..cum sa aprobi un buget semnat de un director, care numai era director si mai mult de atat angajat al spitalului.DNA-ul ce fc? doarme:asta se numeste fals in acte.Si sa numesti manager un asistent care nu stie cu se mananca managementul unui spital si trimiti spre aprobare catre primarie ,inscrisuri cu semnaturile unor persoane care numai erau angajatii spitalului..si nu stie ce inseamna sa gestionezi un spital..
21
6
s-a spus de la inceput ca vrabie va fi blocat din toate pozitiile de fosta gasca a lui iordache asa ca nevoile orasului vor fi in continuare neglijate ca si in mandatele marionetei iordache, scandalurile apar pentru ca vrabie nu vrea sa fie marioneta
10
15
Spitalul se va declasifica pt incompetenta nu pt datorii!lipsa de medici,lipsa de medicamente si materiale sanitare il va declasifica!!!
19
5
Da ,Medgidia este un oras de idioti pomanagii,a observat asta si dl primar .Pai cum sa mergi la vot si sa alegi alianta asta nenorocita psd-alde,pai cum sa alegi sa te conduca un om care a condus la viata lui o masina si un catun.Asa este ,marea gresala a acestor oameni este lipsa lor de cultura,cu toate ca s-au cheltuit gramezi de bani pe asazisele actiuni culturale ale primariei.
16
8
Corect, buna rau. Se stiu salturile capritei.
5
7
Cam da! E o caprita la a doua tinerete si madama dar ....merge ca unsa...
8
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108