REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Vladimir Putin forțează mâna lui Joe Biden în conflictul din Ucraina

Vladimir Putin forțează mâna lui Joe Biden în conflictul din Ucraina

Cristina BĂRBUCEANU 3 decembrie 2022 | 00:00 892

Preşedintele Vladimir Putin este deschis la discuţii privind o posibilă soluţionare a conflictului din Ucraina, dar refuzul Statelor Unite de a recunoaşte teritoriile anexate ca fiind ruseşti împiedică căutarea unui potenţial compromis, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Reuters, relatează News.ro.

Preşedintele american Joe Biden a declarat joi că este dispus să vorbească cu Putin dacă şeful Kremlinului caută o modalitate de a pune capăt războiului, dar că Putin nu a indicat încă acest lucru.

"Preşedintele Federaţiei Ruse a fost întotdeauna, este şi rămâne deschis la negocieri pentru a ne asigura interesele", a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, când a fost întrebat despre remarcile lui Biden. "Calea de preferat de a ne realiza interesele este prin mijloace paşnice, diplomatice", a spus Peskov. "Putin a fost, este şi rămâne deschis la contacte şi negocieri", a insistat purtătorul de cuvânt.

"De fapt, ce a spus președintele Biden? El a spus că negocierile sunt posibile numai după ce Putin părăsește Ucraina", a declarat Peskov.

Jurnaliștii i-au cerut secretarului de presă să confirme teza potrivit căreia "Kremlinul nu este pregătit pentru acest lucru". "Ei bine, absolut. Operațiunea militară specială continuă", a spus Peskov, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stați liniștiți nu vă mai bateți capul. Întotdeauna marile puteri au stabilit soarta țărilor mici.Dacă se dorea cu adevărat pacea în Ucraina nu începea războiul ,dar fiecare se va alege cu ceva.Uitați-vă în urmă și veți înțelege totul.
4
1
asasinul putin vrea. Retragerea in siberia, plata despagubirilor de razboi, scuze intregii omeniri si luarea unei mwiutzi bogate.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212