REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Vladimir Putin, mesaj pentru noul Rege al Marii Britanii: „Vă doresc curaj și tărie de caracter“

Vladimir Putin, mesaj pentru noul Rege al Marii Britanii: „Vă doresc curaj și tărie de caracter“

Replica API 8 septembrie 2022 | 00:00 1513

Președintele rus Vladimir Putin i-a transmis condoleanțe Regelui Carol al III-lea cu ocazia decesului Reginei Elisabeta a II-a, potrivit unui mesaj postat joi pe canalul Telegram al Kremlinului.

„Cele mai importante evenimente din istoria recentă a Regatului Unit sunt legate în mod inextricabil de numele Majestății Sale. De-a lungul mai multor decenii, Elisabeta a II-a s-a bucurat pe bună dreptate de dragostea și respectul supușilor săi, precum și de autoritate pe scena mondială”, se arată în mesajul de pe Telegram, potrivit agenției ruse Interfax, citează stiripesurse.ro.

„Vă doresc curaj și tărie de caracter în fața acestei pierderi grave și ireparabile. Vă rog să transmiteți simpatia și sprijinul meu sincer membrilor familiei regale și întregului popor al Marii Britanii”, se arată în mesajul de condoleanțe.

Elisabeta a II-a a murit în cursul zilei de joi, la Castelul Balmoral din Scoția. Avea 96 de ani. Trupul neînsuflețit al Elisabetei a II-a va fi mutat la Catedrala din Edinburgh și apoi la Palatul Buckingham. La cinci zile după aceea, va fi mutat la Westminster Hall.

Funeraliile reginei ar urma să aibă loc la Westminster Abbey, la 10 zile de la moartea sa, potrivit presei.

Moartea Elisabetei a II-a înseamnă că fiul ei cel mare, prințul moștenitor Charles, în vârstă de 73 de ani, devine automat noul rege al Marii Britanii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un diliu cu pretentii de a intra in istorie . Ok,intra in istoria lumii,insa ca personaj profund negativ. Rusia,rusii de rand,vor suferi mai mult deat germanii dupa Hitler.
0
0
parca spuneai rusnacule ca tragi cu bombardeaua si ineci insula?
0
0
ar trebui sa-si dea singur sfaturi si multa mwie !
1
0
Actualul Carol este al treilea rege. Al doilea a fost regele Angliei, Scotiei si Irlandei din 1660 pana la moarte - wikipedia.
1
0
DEMAGOGIE SOVIETICA !!! SATRAPII ce-l lin.g in ga.oaza pe putin, latra zi si noapte ca rusia trebuie sa atace nuclear Marea Britanie, iar TARTORUL putin trimite " SINCERE " mesaje de condoleante si de sprijin fata de poporul britanic !!!
0
0
multumesc pt. urare PUTIN , te invit langa mine pt. eternitate !
1
0
Frumos din partea domnului nenea Putin! Vedeti, de-aia vrem unirea Romaniei cu fratii nostri crestini din Rusia ortodoxa, care nu a invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie. Minte USR, minte Iohannis! Rusi nu minte niciodata, nici eu ca am luat 9 la romana la bac. Sa se face lege! Sa se predea istoria rusilor in scolile din romanesti. Hai rusii, ole ole ole! Hua Ucraina, hai rusii lu nenea Putin ole ole ole. Cine nu striga e din Ucraina ole ole ole!
0
10
Inapoia mea, Satan!
8
0
Mars acasa, Satana Putler!
7
0
"Inapoia Mea, Satano!"
8
0
stai acolo!
7
0
Piei, Satano!
8
0
Domnu' deputat Iulian Bulai nu transmite condoleante in numele tuturor romanilor? Ca atunci cand a urat la multi ani Chinei.
0
0
Carol al III-lea imbecililor?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212