REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Vladimir Putin și Recep Tayyip Erdogan vor discuta la Soci despre cooperarea militară

Vladimir Putin și Recep Tayyip Erdogan vor discuta la Soci despre cooperarea militară

Replica API 27 iulie 2022 | 00:00 824

Preşedintele rus Vladimir Putin va discuta despre cooperarea militară şi tehnică cu omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, în timpul vizitei sale la Soci, în sudul Rusiei, vinerea viitoare, anunţă Kremlinul, relatează CNN.

”Da, subiectul cooperării tehnico-militare va fi cu siguranţă discutat la Soci”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Potrivit lui Peskov, cooperarea militaro-tehnică dintre Rusia şi Turcia este constant pe ordinea de zi, iar ”însuşi faptul că interacţiunea se dezvoltă într-o zonă atât de sensibilă indică faptul că, în general, întregul complex de relaţii este la un nivel foarte înalt”.

Întrebat dacă problema exporturilor de cereale va fi abordată şi în timpul întâlnirii, Peskov a spus că cei doi preşedinţi vor putea evalua modul în care sunt puse în aplicare acordurile de la Istanbul privind transporturile de cereale, citează stiripesurse.ro.

”Acordul ar trebui să înceapă acum să fie pus în aplicare, procesul va începe. Va reprezenta o ocazie bună de a face schimb de opinii la Soci cu privire la modul în care acest lucru este în conformitate cu acordurile la care s-a ajuns”, a adăugat Peskov.

Putin şi Erdogan s-au întâlnit săptămâna trecută la Teheran. Mai mult decât atât, Ucraina şi Rusia au convenit, vineri, asupra unui acord care să permită reluarea exporturilor vitale de cereale din porturile ucrainene de la Marea Neagră. Acordul a fost intermediat de Naţiunile Unite şi Turcia, la Istanbul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mata isi ia mueeee cu toti rusii si trolii vostru tuva-n gura de betivanii nenorociti si de orci !
0
0
MOOARTE RUSIEI
1
0
Sa te auzim prin decembrie cand ti-o ingheta kurul si o sa-ti belesti ochii in facturile ENEL daca o sa mai behai tu SLAVA ... !
1
2
SLAVA UCRAINA !
0
0
Sa o sa ia nato de manuta cu ucraina si cu toti limbistii lor ca latura de mai jos si cum o sa strigati de foame slava ucraina ca niste laturi umane ce sunteti
2
0
isi ia putin de la Ucraina si NATO Inceputul sfirsitului operatiunii speciale in care au murit 40000 de rusi
1
3
o sa ia Ucraina si NATO ! Inceputul sfarsitului pentru actorasul bulan !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272