REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Vlăduța Lupău, criticată că vrea să-și vândă hainele

Vlăduța Lupău, criticată că vrea să-și vândă hainele

Valentina CAMARA 31 ianuarie 2023 | 00:00 632

Vlăduța Lupău și-a luat prin surprindere fanii, asta după ce a mărturisit că vrea să își vândă hainele. Vedeta a fost criticată de gurile rele care au susținut că ar trebui să le doneze, nu să le vândă. Cântăreața a dat cărțile pe față și a reacționat imediat pe rețelele de socializare. Iată ce a dezvăluit Vlăduța Lupău!

Vladuta Lupau, criticata ca vrea sa-si vanda hainele

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară, însă vedeta a avut parte de critici pe contul eu personal de Instagram. Cântăreața a decis să își vândă hainele deoarece majoritatea sunt noi și a scos din buzunar sume mari de bani pentru a le achiziționa.

Vlăduța Lupău, criticată că vrea să-și vândă hainele

După ce a postat anunțul că vrea să își vândă hainele și să facă un cont special pentru acest lucru, Vlăduța Lupău a fost criticată de gurile rele, iar aceștia au spus că ar trebui să le doneze în loc să le vândă pe motiv că are bani.

''Eu chiar îmi dau de lucru. Am primit mesaje de la voi și m-ați întrebat de ce nu donez hainele, că la "banii mei" și de ce le vând. Ei bine, și banii mei sunt munciți și unele haine au fost destul de scumpe ca să ajungă la cineva care nu le apreciază sau nu are unde să le poarte, efectiv.'', a declarat Vlăduța Lupău pe contul ei personal de Instagram.

Vlăduța Lupău a mai donat haine

Vlăduța Lupău a reacționat imediat comentariilor răutăcioase, iar vedeta a dezvăluit că a mai donat haine și că nu au fost apreciate. Artista a mărturisit că s-a gândit să le vândă deoarece unele sunt noi și au eticheta pe ele.

''Poate dau rochie care a fost câteva mii de lei și persoana respectivă la care eu aș dona rochia nu are unde să o poate. Am donat la un moment dat multe pachete cu haine d-ale mele sau Adi și nu au fost apreciate, poate nu au fost brand-urile preferate ale voastre, habar nu am.

M-am gândit să le vând, dar dacă mă enervez nu le mai vând. Uite așa le țin eu în dulap, dar totuși parcă le-aș vinde. Am unele cu etichetă pe ele, sunt noi, nepurtate și nu le vând la prețul la care le-am luat.'', a declarat Vlăduța Lupău pe contul ei personal de Instagram, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care haine?chiloti folositi,rochii patate de jizz,fuste rupte in koor?
1
0
cine plm mai e si asta?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272