REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Vlăduța Lupău și Adi Rus, nași de cununie pentru Culiță Sterp și logodnica sa

Vlăduța Lupău și Adi Rus, nași de cununie pentru Culiță Sterp și logodnica sa

Valentina CAMARA 18 februarie 2023 | 00:00 796

Familia Vlăduței Lupău și cea a lui Culiță Sterp au o relație specială de prietenie și, ori de câte ori au ocazia, se întâlnesc pentru a petrece timp împreună. Așa s-a întâmplat cu numai o zi în urmă, când artista a postat în mediul online o imagine în care se afla alături de artist și familia sa, în jurul mesei, la ea acasă.

Vladuta Lupau si Adi Rus, nasi de cununie pentru Culita Sterp si logodnica sa

Cei mici nu au putut lipsi de la această întâlnire între prieteni care, de ceva vreme, au devenit din ce în ce mai apropiați.

Nu de mult timp, cele două familii au început să dezvolte mai mult decât o relație de prietenie, ci una de familie, fapt care i-a dus pe fani cu gândul că sunt șanse destul de mari ca Vlăduța Lupău  și Adi Rus să fie viitorii nași de cununie ai lui Culiță Sterp și ai logodnicei sale.

Având în vedere că ambii artiști locuiesc și și-au construit familii în Cluj, dar și faptul că Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au unit deja destinele în fața lui Dumnezeu în anul 2019, ideea conform căreia Culiță și iubita sa să-și dorească ca colega sa de breaslă, care a devenit mămică pentru prima dată anul trecut, să le devină nașă de cununie devine din ce în ce mai plauzibilă pentru fanii celor doi.

Pentru moment, niciunul dintre ei nu a confirmat această teorie, însă fanii celor două cupluri nu pot să nu observe decât că cele două familii se înțeleg de minune și că au o relație din ce în ce mai specială, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468