REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Voiculescu: Mi s-au furat 3 ani din viaţă

Voiculescu: Mi s-au furat 3 ani din viaţă

Replica API 19 iulie 2017 | 00:00 442

Dan Voiculescu a fost eliberat după aproape 3 ani de pușcărie. Omul de afaceri a fost eliberat direct din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde fusese internat vineri pentru ocluzie intestinală.

"Mi s-au furat 3 ani din viață", a spus omul de afaceri la ieșirea din spital, conform b1.ro.

"Chiar dacă intră Băsescu în închisoare, chiar dacă plătește toată lumea, nimeni nu-mi mai dă cei trei ani din viață (...) Sa ne teleportam la Basescu in birou si sa ne imagimna cum ii spunea Coldea ca o luam pe Camelia Bogdan, cat de mult regreta Camelia Bogdan ca nu a putut sa dea 20 de ani si in felul asta aflam din gura lor cauza pentru am care pierdut 3 ani din viata.", adaugă el.

Mogulul a vorbit și despre perioada petrecută după gratii și planurile de viitor.

"Inchideti ochii. Prin telepatie, sa ne teleportam la poarta la Rahova. (...) Cat am stat in puscarie am avut doua sentimente profunde. Primul e un sentiment de durere a pleoapelor. Motivul era faptul ca stateam foarte mult cu ochii inchisi. Cred ca stateam mai mult de jumatate de zi cu ochii inchisi. Mi-am creat un fel de biotop al meu, un fel de acvariu in care incercam sa traiesc. Cat poate trai un om intr-un acvariu. Dar am trait intr-un acvariu. Al doilea sentiment a fost regretul ca 12 familii au avut de suferit din cauza mea. Oameni care au fost implicati in acest proces ca sa pot fi eu adus la inchisoare. Ultima abordare a mea e legata de viitor. V-as ruga sa tinem ochii mari deschisi si sa ne uitam la orizont. Vad o lupta pe viata si pe moarte, pe puscarie, pe orice risc, cu abuzurile, mai ales pentru cei care nu se pot apara impotriva abuzurilor. Voi continua cu toate fortele mele, mai ales ca determinarea mea e intarita, sa lupt cu abuzurile", a declarat Voiculescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prejidiciul de 600 mil dolari , din dosarul flota , s-a recuperat ? dar prej pt casa din mihaileanu sau spalarile de bani ef cu casuneanu ? documentati-va , la ica nu exista prejudiciu , doar mascarada basescu .
0
3
Bai Varane eu te cred ca esti nevinovat, dar si tu sa crezi ca tara e saraca si are nevoie de fonduri la buget asa ca vireaza repede cele 60 mil. nu te codi ca altfel te intreb cum ai facut primul mil.Nu cumva gestionand fondul Dunarea a secu de pe vremea lui Ceao ?
5
1
te asteapta Talpa Iadului al Dracului sa fii de hot
5
3
60 mil de euroi pentru 3 ani eu zic ca se merita pentru varan
7
2
In libertate ?! Te plagi ca ti s-au furat 3 ani din viata !? In puscarie sa putrezesti, Hoitule Batran, MAFIOTULE, HOTULE SI PENALULE !
8
2
A fost foarte clar abuzul.Este foarte limpede ca multi romani au ramas hipnotizati de propaganda securista alimentata de taticul Basanau. Asa cum sunt multi admiratori de personaje malefice gen Hitler,Ceausescu,Stalia,Macovei,Basescu,Nero,amestecati indiferetn de perioada in care au trait pentru ca au cam aceleasi mentalitati,exista admiratori ai celor ce halesc cacat cu polonicul. Majoritatea romanilor totusi sunt normali la cap. Or sa pice hahalerele,vor veni alte hahalere,dar asta depinde de cat de mult doresc romanii sa evoluam ca alte tari civilizate.
0
10
Hai bre , Varanule , ca ti s-a dat si posibilitatea de a scrie 11 carti ,,stiintifice'' la bulau . Nici Sandra Brown nu avea atata productivitate la maturitate . Sa te uiti mereu la partea plina a paharului ! Apoi , ai tras statului numit Romania o teapa de peste 60 000 000 euro si banii inca la matale sunt ...
10
2
Golanul asta trebuia sa infunde puscaria.El a a furat din viata poporului roman.S se va ajunge ca prin legile permisive ce se adopta, nineni sa nu fie acuzat de diverse delicte.Asa Romania va fi tara fara coruptie si corupti.In America se dau si pedepse pe 200 ani ,iar noi suntem omenosi.
10
2
prin eliberarea varanului si-a imdeplimit jumatate din programul de guvernare.Daca-l mai scapa si pe Dragnea si-a incheiat scopul pt care s-a folosit de voturile spalatilor pe creier.
9
2
Oricum o sa crapi,numai ai mult,de trait,hoit batrin ,mizerabil,mafiot,stai atent acum sa nu faci exces de sex ,CA Dana grecu e nesatula,...De bani,si Gidea,Badea,la fel,or sa te omoare ei prin metodele lor,o sa se aleaga praful SI pulberea de tine hot batrin,nenorocit,altul fura o gaina si face cinci ani,iar tu,.. ai cumparat judecatorii,si teau crezut CA esti PE moarte,dar o sa dai coltul
7
2
arestarile care au avut loc si au loc fara a proba vinovatia ...locuitorii tarii nu tinerii cei care am trait si in alt fel de stat nu intr-un stat de drept cat pot fi de derutati ??? ce sa mai creada unde sunt idealurile din 1989 ??? ce se intampla cu Romania care a fost vanduta nu mai este a noastra
5
2
cu care ai ramas in conturi.si nu faceai puscarie,da te-ai luat de traian...gura bate curul.exact ca gigi becali ai patit.nu te plange,sunt oameni care fura o gaina si fac 5 ani.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272