REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Volodimir Zelenski face un nou apel la întreaga lume să ajute Ucraina

Volodimir Zelenski face un nou apel la întreaga lume să ajute Ucraina

Replica API 3 iulie 2022 | 00:00 701

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a solicitat sprijin internaţional pentru a ajuta la reconstruirea ţării după încheierea războiului, o notă rară de speranţă în discursul său după patru luni de război, transmite duminică dpa preluat de agerpres.

"Este necesar nu numai să reparăm tot ce au distrus ocupanţii, ci şi să creăm o nouă fundaţie pentru viaţa noastră: sigură, modernă, confortabilă, accesibilă", a spus preşedintele Zelenski într-un discurs difuzat sâmbătă seara târziu.

Acest lucru ar necesita "investiţii colosale, miliarde, noi tehnologii, bune practici, noi instituţii şi, desigur, reforme", a spus el. "Oricât de greu ne este astăzi, trebuie să ne amintim că va exista un mâine", a subliniat şeful statului ucrainean.

Luni, la Lugano în Elveţia, va avea loc o întâlnire la care vor participa aproximativ 40 de potenţiali donatori şi unde guvernul ucrainean intenţionează să îşi prezinte pentru prima dată priorităţile pentru reconstrucţia ţării devastate de război.

Preşedintele Zelenski le-a reamintit însă ucrainenilor că războiul era departe de a se termina."Cruzimea sa sporeşte în anumite locuri şi nu poate fi uitată", a spus el, făcând apel la compatrioţii săi pentru a oferi ajutor victimelor acestui conflict brutal. Potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pana la ...anul in vara si apoi sa le dam ce mai avem bun in tara !
0
0
Un nimeni!
0
0
Ne-am saturat de circarul asta , din cauza caruia toata Europa a saracit ! Milionarii de ucrainieni se plimba bine mersi prin toata lumea in loc sa lupte cu arma in mana impotriva rusilor ! Japita asta pe tocuri nu vrea decat razboi , de pace nici gand si saraciile de noi le dam ajutoare si-i primim in case ! O sa ne iasa pe nas ospitalitatea asta cu unii care urasc romanii !
1
0
Si Romania sa ramana in paragina, nu? Hai ca ne am cam saturat de Ucraina !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102