REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Volodimir Zelenski: Rusia folosește nu doar gazul, ci orice comerț ca armă

Volodimir Zelenski: Rusia folosește nu doar gazul, ci orice comerț ca armă

Replica API 29 aprilie 2022 | 18:35 415

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, spune în cel mai recent mesaj al său că oprirea gazului pentru Polonia și Bulgaria este un semn evident că nicio țară din Europa nu poate continua colaborarea cu Rusia din punct de vedere economic. "Rusia folosește nu doar gazul, ci orice comerț ca armă", afirmă Zelenski.

Liderul de la Kiev a anunțat, de asemenea, că a ajuns la un acord cu Ursula von der Leyen în ceea ce privește exporturile Ucrainei, iar în acest sens vor fi eliminate taxele.

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei: "Comisia Europeană a fost de acord să elimine toate taxele și cotele la exporturile ucrainene pentru un an, precum și să suspende tarifele anti-depozitare.

Rusia încearcă să provoace o criză globală a prețurilor. Încearcă să pornească un haos în toate piețele de bază și în special în cea a mâncării. Exporturile ucrainene vor ajuta la stabilizarea piețelor. Deci nu este doar în beneficiul nostru, ci și al tuturor europenilor.

În această săptămână, liderii Rusiei au lansat o nouă serie de șantaje. Decizia de a opri furnizarea de gaz către Polonia și Bulgaria este încă un argument în favoarea faptului că nimeni în Europa nu poate spera să mențină orice fel de cooperare economică cu Rusia.

Rusia folosește nu doar gazul, ci orice comerț ca armă. Așteaptă momentul când un comerț sau altul poate fi folosit. Pentru a-i șantaja pe europeni din punct de vedere politic. Sau pentru a întări mașinăria militară a Rusiei, care vede Europa unită ca țintă", scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
... vrei sa intre Europa in razboi ca sa iti scapi tu pielea... evreule !
1
0
ca nici voi n-ati cautat pacea!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272