REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Volodimir Zelenski: Ucraina trebuie să înfrunte realitatea şi să discute cu Putin

Volodimir Zelenski: Ucraina trebuie să înfrunte realitatea şi să discute cu Putin

Replica API 30 mai 2022 | 00:01 1329

Ucraina nu este nerăbdătoare să discute cu preşedintele rus Vladimir Putin, dar trebuie să înfrunte realitatea că acest lucru va fi necesar pentru a se pune capăt războiului, a susţinut vineri preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, citat de Reuters.

''Există lucruri de discutat cu liderul rus. Nu spun că oamenii sunt nerăbdători să vorbească cu el, dar trebuie să înfruntăm realitatea de a supravieţui'', a declarat Zelenski în intervenţia sa din cadrul unei conferinţe organizate de un think-tank indonezian.

''Ceea ce vrem de la această întâlnire... Ne vrem vieţile înapoi. Vrem să recuperăm viaţa unei ţări suverane în interiorul propriului său teritoriu'', a spus şeful statului ucrainean.

El a adăugat că Rusia nu pare să fie pregătită deocamdată pentru convorbiri de pace serioase.

De partea sa, Kremlinul a învinovăţit vineri Ucraina pentru faptul că tratativele de pace între cele două ţări sunt îngheţate, afirmând că este neclar ce doreşte Kievul.

''Conducerea ucraineană face în mod constant declaraţii contradictorii. Acest lucru nu ne permite să înţelegem complet ceea ce doreşte partea ucraineană'', a spus purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov.

Pe 24 februarie, Rusia a lansat o agresiune militară neprovocată şi nejustificată împotriva Ucrainei, Moscova susţinând că este vorba despre o ''operaţiune militară specială de denazificare'' a ţării vecine şi de protejare a comunităţii rusofone din estul Ucrainei, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E kacat la cur piticul !
0
0
Putea sa insiste p**a sa inceapa razboiul la masa negocierilor si astazi ne era bine tuturor . Daca a ascultat de BIDEN si de americani , astazi ucraina a ajuns praf si inca nu este gata . Si europa este cea care a pierdut foarte mult si va mai pierde . Pentru ce , pentru un tampit aflat la carma ucrainei si pentru un presedinte american senil
0
0
Trebuia mai demult nu mureau atati oamenni si distruse orase
0
0
ati impins o problema locala si veche catre toata lumea . ai dreptate ca trebuie rezolvata intre voi
0
0
Da , PUTIN vrea ?
0
0
Slava Putin
0
0
Slava rusia
1
1
Rusia distrusa
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108