REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
6.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Volodimir Zelenski, vizită fulger în România. Preşedintele Ucrainei, aşteptat săptămâna viitoare

Volodimir Zelenski, vizită fulger în România. Preşedintele Ucrainei, aşteptat săptămâna viitoare

Ana Maria LIPAN 6 octombrie 2023 | 10:44 702

Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, va veni în România săptămâna viitoare. Potrivit surselor Observatornew.ro, vizita va fi pe 10 octombrie.

Volodimir Zelenski, vizita fulger in Romania. Presedintele Ucrainei, asteptat saptamana viitoare

Din raţiuni de securitate, vizita lui Zelenski nu va fi anunţată la nivel oficial. Cel mai probabil, Cotroceniul va da un program abia după momentul în care Zelenski va fi intrat deja pe teritoriul României.

Prima dată s-a vorbit despre asta în august, atunci când premierul Ucrainei, Denis Shmyhal, a venit în România. Atunci a apărut prima dată, pe surse, informatia că va veni si Zelenski în această toamnă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
pentru bure ..jelitu si putina a distrus vietile milioanelor de oameni, pacea putea sa fie fara ei in europa si asa zguduita de alte conflicte, suferinta globala a fost gandita si insusita de ambii ! americanii a fost si va fi tartorii razboaelor, vor sa stapaneasca lumea ,lor sa le fie bine dar vom vedea!
2
1
jidannul asta de piticanie pe tocuri, actoras de mana a opta, trebuie linshat, doar asa va fi pace. e unealta americanoizilor criminali
2
3
Ce rapid s-au activat trolii rusnaci in comentarii. 10 ruble per comentariu.
4
6
Volodimir Zelenski este un erou national pentru Ucraina si international pentru intreaga Europa. Este asemenea lui Mihai Viteazu sau Stefan cel Mare. Cine nu vede meritele acestui om este dus cu pluta sau rusonificat pana la gat.
5
7
N-om avea norocul sa crape si el si plavanis ? Un cersetor si un vanzator de tara.
5
6
A visat urat si vine in Romania sa incheie tratatul de returnare a unor teritorii ciordite de la Romania : nordul Bucovinei, ținutul Herța, Insula Serpilor, mai multe județe din sudul Basarabiei, dar și ținutul Hotin, care nu ne mai aparțin de mult. În 1997 însă, r*mânia a decis că nu va mai avea nicio pretenție cu privire la teritoriile pe care URSS le-a anexat Ucrainei.
7
3
Vine să mai ceară cîte ceva pomeni de la scursurile care își trădează propriul popor ...
7
8
Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, va veni în r*mânia ,Iar vine la cerșit!
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407