REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Voluntarii antidrog din Constanţa, premiaţi după un an plin de evenimente

Voluntarii antidrog din Constanţa, premiaţi după un an plin de evenimente

Replica API 18 decembrie 2015 | 14:49 214

Gala tinerilor muncitori!

Gala tinerilor muncitori!

Voluntarii din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Constanţa, au fost premiaţi, după un an plin de evenimente. „Gala voluntarului” a avut loc într-un cadru festiv la Sala Remus Opreanu din cadrul Prefecturii Constanţa, joi, 17 decembrie. La festivitate au participat şi subprefecţii Mustafa Accoium şi Ersun Anefi, dar şi şeful CPECA, comisarul de Poliţie Marius Cristian Oprişan.

La eveniment au cântat corul de copii Callatis din Mangalia, căruia i s-au alăturat şi ansambul de dansuri greceşti Astras Junior, ansamblul Româncuţa, ansamblul de dansuri tătăreşti Aqsu, iar un moment coregrafic şi artistic a fost asigurat de elevi ai Colegiului Naţional Regina Maria.

„Ca în fiecare an, Agenţia Naţională Antidrog prin Centrul Regional Antidorg Constanţa, organizează Gala voluntarului Antidrog. Anul acesta am organizat această gală pentru a premia activităţile de voluntariat, voluntarii implicaţi în aceste activităţi, pentru a premia partenerii şi colaboratorii în proiectele şi campaniile de prevenire şi, bineînţeles, pentru a premia şi reprezentanţii mass media pentru sprijinul acordat. Pe parcursul acestui eveniment vom avea evenimente artistice realizate de către elevii de la unităţile de învăţământ din judeţul Constanţa”, a declarat comisarul şef de Poliţie Marius Cristian Oprişan, şeful CPECA, în deschiderea evenimentului.

Ulterior, cuvântul a fost preluat de unul dintre subprefecţii de la malul mării. „Este o onoare să vă avem aici, în casa noastră. Ceea ce ce vreau eu să vă transmit este să continuaţi munca pe care o faceţi, care este una deosebită şi să ne vedem şi la anul când vă vom premia tot în acest cadru. Am reuşit, la nivelul Instituţiei Prefectului, în colaborare cu domnul comisar şef Marius Cristian Oprişan, crearea unui mediu de lucru în care sunt implicate multe deconcentrate împreună cu universităţile şi Inspectoratul Şcolar, care, să sperăm, că o să aibă anul viitor rezultate şi mai bune”, a spus Ersun Anefi. Precizăm că, în cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Constanţa activează în momentul de faţă 62 de voluntari, care, anul acesta, s-a dedicat campaniilor şi proiectelor.

„În prezent, Centrul Regional are 62 de voluntari, elevi şi studenţi în mare parte, care sunt implicaţi în campaniile noastre de prevenire, în proiecte, în proiecte. Au fost premiaţi pentru activitatea pe care au desfăşurat-o pe tot parcursul anului 2015. Practic este vorba despre proiectele de prevenire, de campaniile pe care le-am derulat, mai ales pe parcursul sezonului estival, activităţile cu partenerii noştri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218