REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Vot pentru ridicarea imunităţii lui Tăriceanu

Vot pentru ridicarea imunităţii lui Tăriceanu

Replica API 30 mai 2019 | 01:07 429

Comisia Juridică din Senat a decis, miercuri dimineaţă, ridicarea imunităţii preşedintelui forului, Călin Popescu Tăriceanu, în aşa fel incât DNA să poată începe urmărirea penală în cazul său.

"Am supus votului efectuarea urmăririi penale faţă de preşedintele Senatului, ca urmare a cererii DNA, avem un vot neutru, au fost trei voturi "pentru", două abţineri şi un vot "impotrivă", a spus senatorul PSD Robert Cazanciuc.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai siktir sluga ordinara! L-ai slujit pe patriciu si-ai tradat tara, ai furat odata cu hotul ala avutia tarii! La doar cateva luni dupa ce tu, loaza ordinara, i-ai facut cadou Rafinaria Petromidia, patriciu a devenit miliardar in dolari. Primul din tara. Romania nu a vazut si nu o sa mai vada un chior pe aceasta rafinarie care imbogateste acum un stat communist, Kazachstan in a carui proprietate a ajuns. Petromidia nu mai este a Romaniei care a construit-o cu atata truda ca sa traim toti mai bine si tu, un hot, ai dat-o de pomana, pe datorie! DNA mai functioneaza? Nu te intreaba nimeni de sna
5
1
Ce s-a intanplat nea Tari te-au scapat subordonati din brate sau nu mai esti presdintele senatorilor.HOTULE.
6
1
despre ce vorbim? unul care e prins beat e cu dosar. cacatii astia care stau pe ani in parlament cand beau cica... sa i i se ridice imu itata. ce imunitate frate??? ma lasati? imunitate ai pt ce cacat mananci in parlament nu pt pe cine omiri sau furi in viata de zi cu zi
5
0
Fanarotii de origine greaca au fost maziliti dupa ce ne-au furat. Oricum Tariceanu a tradat mult neamul Romanesc
10
0
Noapte cutitelor lungi a inceput de pe data de 26.05.2019! Greu de inteles politicul romanesc cand este plin doar de borfasi, hoti si infractori! Curatenia trebuie sa inceapa ACUM de sus pana jos ,pana la ultima femeie de servici platita din bani publici!
16
0
Asta e manevra PSD. ALDE decide azi daca mai guverneaza cu PSD. PSD a initiat asta ca sa il santajeze sa nu plece. Ceea ce inseamna ca PSD inca e acelasi animal care e interesat doar de supravietuirea lui. Nimic nu s-a schimbat.
12
3
Ciordache, Slugarel, CodrinStefanescu vin din urma sa explice cum se strica justitia. Daca Judecatorii nu se misca repede sa curete parlamentul atunci hotii isi vor reveni. Dupa revenirea in fire a mafiotilor magistratii cu cartoane legate de gat vor plange pe scarile tribunalelor din nou.
16
1
Foarte bine! Sa plateasca, a furat si mintit DESTUL. Da!
16
2
Dracnea ia oprit citeva gogosi din valiza lui recuperata duminica seara de la parlament. Asa ca poata sa vina de pe acum pe motocicleta doar cu o singura valiza burdusita cu dosare penale. Inghesuiala mare la RAHOVA monser.
12
3
La parnaie Molicene.
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272