REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Votul pe cererea DNA în cazul lui Tăriceanu - amânat pentru sesiunea următoare

Votul pe cererea DNA în cazul lui Tăriceanu - amânat pentru sesiunea următoare

Replica API 7 decembrie 2018 | 00:26 394

Călin Popescu-Tăriceanu

Votul în Senat cu privire la cererea de începere a urmăririi penale a DNA formulată în cazul lui Călin Popescu-Tăriceanu va fi dat cel mai probabil în sesiunea următoare, care va începe în februarie 2019, potrivit unor surse politice.

Sursele citate susţin că acest vot nu va putea fi dat în această lună, care este ultima din sesiunea parlamentară în curs, pentru că activitatea deputaţilor şi senatorilor va fi ocupată cu dezbaterea şi adoptarea legii bugetului de stat.

Din acest motiv, votul pe cererea DNA care îl priveşte pe preşedintele Senatului va fi amânată pentru sesiunea următoare.

Preşedintele Comisiei juridice din Senat, Robert Cazanciuc, a anunţat că marţea viitoare senatorii jurişti vor da un vot cu privire la cererea de începere a urmării penale a DNA formulată în cazul preşedintelui Camerei superioare, raportul urmând a fi depus la Biroul permanent imediat după dezbatere.

Tăriceanu a fost audiat deja în această comisie. Audierea lui a durat aproximativ o oră.

După ce va fi adoptat, raportul Comisiei juridice urmează să intre în dezbatere şi să fie supus votului plenului Senatului.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uitati-va cine a ajuns sa conduca acum RO si noi stam ca prostii si ne uitam la ei in loc sa-i luam cu parul sa se ascunda singuri in puscarie de furia poporului! Toate corvetele lu DRACnea fac stiptiss in parlamentul RO si toti borfasii stransi ciorchine in jurul lui fac LEGI doar pentru HOTI. Mai avem si un IMN..si nu ne DETEPTAM DE LOC! Tot adormiti suntem si-i lasam pe toti golanii sa ne scuipe-n obraz! Ne uitam cum ne fura banii din Buget, cum ii impart HOTII intre ei si...TACEM. Pana cand!
6
2
sunt 72 de volume si mii de pagini de citit ,ficusului de la cotroceni i-a trebuit 30 zile sa citeasca doar o suta de pagini de la CCR ,daca le-a inteles ?Raspunsul este NU, ca o da de gard cu demiterea procurorul general .Foarte tare si senatul sa dea raspuns dupa ce amaratul asta de profesoras nu mai este presedinte Bai pensionare mai spala-te pe dinti ca imputi internetul cu comentariile tale de cacat nu de alta dar si-a facut mila pesedeul si ti-a mai dat ceva banuti la pensie sa -ti cumperi macar pasta de dinti ca-ti pute gura !
2
6
o sa-l amane pana la urmatorul presedinte , neamtul asta este omul occidentului infiltrat , nu e roman , nu iubeste romania . Muie pensionare , il punem noi in lesa pe klaus !
2
6
Daca babalaul de Iohannis are mereu greata sa gandeasca rapid si sa ia masuri cum ar face orice om normal la cap,de ce sa nu se poarte tot asa si cei cu functii mai mici in tara asta? Adica Iohannis citeste doua pagini o luna de zile sa inteleaga ce e scris acolo,poate fiind cel mai destept dintre romanii,asa ca cei mai de jos pot face asta macar un an,ca doar sunt inferiori Iohannisului.
1
6
Nesimtitii l-au scapat de puscarie, se prescrie.
6
1
Dute mai senilule la puscarie daca ai furat.Ti-a luat mintile viagra,ai ajuns sa-i cari geanta lui dragnea
5
1
dle presedinte va rog amanati verdictul cu numirea celor doi ministri pana in sesiunewa urmatoare asa cum procedeaza acesti nemernci numiti prlamentari ai ciumei rosii- sau sesizatyi CCR pe motiv xca ciuma rosie amana verdictul lui tariceanu ptr a incepe dosarul de urmarire penala. Ei cred ca pot juca alba neagra la infinit cu noi?
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272