REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Mie., 22 Mar. 2023
Anul XX Nr. 6310
7.4° Constanța Miercuri, 22 Martie 2023 Anul XX Nr. 6310

Vreau să îi anunț pe cei care vând online unități de cazare ce nu sunt clasificate că le vom suspenda site-urile

Vreau să îi anunț pe cei care vând online unități de cazare ce nu sunt clasificate că le vom suspenda site-urile

Replica API 6 aprilie 2017 | 00:00 84

Dobre:

Dobre:

Mircea Titus Dobre

Site-urile agențiilor de turism online care nu sunt licențiate și ale celor care pun în vânzare unități de cazare care nu sunt clasificate vor fi suspendate, a anunțat, marți seară, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

"Avem o discuție foarte avansată cu Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor în așa fel încât vreau să îi anunț pe toți cei care dețin site-uri și pun în vânzare unități de cazare care nu sunt clasificate că le vom suspenda site-urile. ANPC are dreptul de a suspenda site-ul. Același lucru se va aplica în cazul agențiilor online, pentru că sunt agenții de apartament, dar merg în sistem online și trebuie să fie licențiate. Nu sunt licențiate, li se va suspenda site-ul. Deci, toată lumea să vină să se licențieze, să își ia acreditările, pentru a nu avea discuții despre fraudă fiscală", a declarat ministrul, într-o emisiune la Antena 3.

Tomis Park 1 - Ad.
Tomis Park 1 - Ad.

De asemenea, Dobre a afirmat că până la sfârșitul anului trebuie finalizată Legea privind garantarea pachetelor turistice, deoarece România se află în pre-infringement în acest moment.

Potrivit șefului de la Turism, această lege ar putea să apară până la 1 septembrie, astfel încât cetățeanul care cumpără servicii turistice de la o agenție să fie protejat și să își poată recupera banii, în cazul în care agenția respectivă intră în insolvență.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prostii au votat. Ati atins scopul acum ...... muie la prosti
2
0
Parca ai zis ca vrei sa faci o lege a turismului prin care cetateanul singur , de buna voie o sa doreasca sa se autorizeze ? Acum vii cu suspendari, cu amenintari. Asa cuvant are psd-istul asta ! Nu ii mai credeti pe minciunosi !
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
21513104736
5/49
29263182225
joker
4561015219