REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Vrei să devii polițist? Iată ce trebuie să faci!

Vrei să devii polițist? Iată ce trebuie să faci!

Replica API 16 septembrie 2019 | 01:28 1498

Poliția Română a scos la concurs mai multe locuri în Școlile de Poliție din Câmpina și Cluj Napoca. Până la data de 15 noiembrie 2019, au loc înscrierile candidaților pentru participarea la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție.

Poți candida pe cele 765 de locuri (dintre care 22 de locuri speciale pentru rromi și 10 pentru alte minorități) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și pe 162 de locuri (dintre care 3 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități), la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Până pe 15 noiembrie 2019, toți cei interesați pot depune dosarul de înscriere la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

Despre condiţiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conțină dosarul, evaluarea performanţei fizice, proba de verificare a cunoştinţelor și despre alte neclarități privitoare la admiterea în școlile de agenți de poliție, găsești pe site-ul Poliției Române, la secțiunea carieră – Admitere 2019 și ianuarie 2020 la link-ul:

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2019-si-ianuarie-2020.

Concursul de admitere se va desfășura în perioada 10-23 ianuarie 2020.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sugi pula cu structurile pulii mele sa mi ia id de la carici militienii si procurorii cinstiti.Ne ajunge labagiilor din sistem de hotiile si golaniile voastre care apara gastile de interlopii si proxeneti.Cati militieni din Romania la ora actuala au scoala de politie cacatule de "un roman"?.Cati au intrat in sistem cu pile cunostinte si relatii jongland fara sa dea examen ca nu reausea la nici la scolile de subofiteri din Romania.
4
1
Structurile de forta apara infractorii si ataca cetatenii rationali si cinstiti. Singura solutie posibila e razboiul civil cu masacrarea celor din structuri impreuna cu familiile lor si cu romanii in blana de oaie colaborationisti ai respectivelor structuri! Ideala ar fi eradicarea integrala a militienilor securistilor procurorilor judecatorilor medicilor, politicienilor, interlopilor si militarilor antrenati sau participanti la misiuni afara!
5
0
Ca sa ce? Sa aparam statul de drept? Ala care ne rapeste copiii pentru prostitutie si organe direct din scoala obligatorie ca sa le fie mai usor interlopilor sa aleaga? Angajati-l pe baiatul lui Dinca ca pentru el v-ati dat jos unii pe altii de pe gardul lu' ta-su! In rest daca m-ata e curva si tac-tu comunist... urmarea o stiti si voi! Si tineti minte : rechinii se manca intre ei!
5
0
Segmente din natia noastra care nu au ce cauta printre oamenii rationali si cinstiti, toti comentacii care indeamna la ura si discrediteaza structurile de forta ale statului. Pleava societatii datorita careia sa ajuns aici. Poate ca structurile abilitate se sesizeaza si le identifica ID urile telefoanelor pentru a-i trage la raspundere penala pentru incitare la destabilizarea statului, la ura, la crime... e foarte trist ca astfel de vietuitoare traiesc printre noi..
2
7
structurile de forta trebuie sabotate prin orice mijloace posibile! ele sunt responsabile pentru starea de inapoiere a natiunii romane prin protejarea fatisa a grupurarilor de crima organziata si a elementelor maligne apartinand vechiului regim sau urmasilor acestuia! nimeni nu trebuie sa stea de vorba cu politia sau cu cei care au incercat sa intre in acest sistem mafiot! fara politisti nu exista infractori! populatia sa se inarmeze tacit si la momentul oportun posturile de jandarmi si politisti trebuie atacate iar bestiile militienesti exterminate! MOARTE POLITISTILOR!
9
4
Da mai Crassus am vazut la Caracal pe cine protejeaza pulimilitia! Ce zici crezi ca ar mai fi haos daca noi cetatenii nepulifriciotienesti am avea arme asa cum zicea ala de mai jos? Dar vad ca dintre toate comentariile cel mai tare va temeti de cele care indeamna la inarmarea populatiei si represiunea mafiei cu epoleti! Si cum de ce ti-e frica nu scapi.....
10
2
Dupa ce ca sunteti incapabili sa accedeti printre politisti, dati dovada si de prostie. In primul rand, politia si jandarmeria vegheaza ca voi sa fiti in siguranta, altfel ar fi haos. Dar, tinand cont ca oamenii slabi doar critica, sper sa va fie bine impreuna.
5
15
Nu-i mai inmultiti, ca si asa stau degeaba.
14
2
Locurile Nu doar cele 22 ......
4
5
E simplu sa te faci militian zilele astea. Esti acceptat automat daca: Esti detinator a cel putin 100 kg de cacat in tine..per total greutatea ta nu tre sa fie mai mica de 130 de kg, Sa stii sa porti cascheta de militian pe ceafa, sa fi prost, incult, si poate chiar cu liceu facut la seral.sansele sunt muult mai mari daca ai facut liceul la 30 de ani. Intri automat si daca esti jandarm si numai vrei sa stai ca proasta la circulatie, ai post garantat daca la orice ti se spune rasounzi "Da sefu'". Dupa cum observam sa fi militian e mai usor decat sa te faci zarzavagiu in piata..
12
4
Fraiere, prost mai esti... Esti fiul unui militian... Ma-ta era o curva si asa l-a inselat pe tac-tu si te-a cacat pe tine...
3
9
Mai bine duc fete in UK la produs decat sa ma fac Militean! fac intre 10 -15 mii pe luna grantat. 3 ani ma retrag in Maldive .
9
6
POLITIA E DUSMANUL! POLITSITII TREBUIE UCISI DEINDATA IN CEL MAI CRUNT MOD POSIBIL! impreuna cu procurorii si securistii dar in pricnicpal politistii ei sunt bratul inarmat al comunsimului deghizat in democratie ce inca subjuga si extermina aceasta tara! linistea si ordinea publica trebuie realizata de cetateni inarmati organzati in militii locale ca in America originala, iar judecatorii alesi de popor si executati daca nu judeca asa cum trebuie. Codul de cacat al lui neapulaeon - monstruosul criminal frustrat din natia cucerita de arabitzoi trebuie sa dispara cu toti cei care l-au folosit!
17
12
Daca ma inscriu la scoala trebuie sa declar toata averea ?Am cumparat ap in Cernavoda cu finantare directa Radulescu
18
2
Toata politia trebuie schimbata. Majoritatea sunt de partea infractorilor. Nu se mai poate face nimic cu actualii. Toti pensionati sau demisia. Nu au dem pana acum ca sunt de partea legii. Tiganii zburda cu tigari de 29 ani, drogurile plutesc pe mare, trafic de carne vie la greu cu mii de persoane disparute, deci inutili.
26
4
DIN CERNAVODA VREM SA NE INSCRIEM SI NOI LA CONCURSUL DE CACAT PTR FUNCTIA DE MILITIAN.LISTA ESTE URMATOAREA.FRATII PIRON,FRATI GAZANU,FRATI IARNUTAC,RUGINITII,LEFTERICA ,SANDULESCU,NONE SURAJ,CLOSCA SI ALTI ITERLOPI PROTEJATI DE SISTEM.
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614