REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

VREME de PRIMĂVARĂ, de BOBOTEAZĂ, la CONSTANȚA

VREME de PRIMĂVARĂ, de BOBOTEAZĂ, la CONSTANȚA

Replica API 5 ianuarie 2022 | 09:37 1628

Deși luna ianuarie este considerată ca fiind luna lui Gerar, iată că începutul acesteia dă impresia unei luni de primăvară. Temperaturile ridicate pentru această perioadă a vremii își vor face simțită prezența, dar nu pentru mult timp. La sfârșitul de săptămână se schimbă macazul, anunțând reîntoarcerea ploilor în Dobrogea. Până atunci, de Bobotează, ne vom bucura de cele 16 grade din termometre. Spre bucuria celor care se vor arunca în apă, după cruci.

Un peisaj de iarnă este ilustrat cu zăpadă, dar nu și în Dobrogea. Potrivit meteorologilor de la Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, ziua de 6 ianuarie, respectiv ziua de Bobotează, va reprezenta cea mai călduroasă zi a săptămânii, înregistrând valori de 16 grade Celsius în timpul zilei, ”cu soare, fără vânt, o vreme foarte bună!”, așa cum ne-a declarat directorul Centrului Meteorologic Dobrogea, Marius Coțofan.

Prognoza meteo pentru zilele următoare

Joi, 6 ianuarie, vremea se va menține deosebit de caldă, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 11 și 16 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 6 grade. Cerul va fi variabil, mai noros în timpul nopții, când pe arii restrânse, va fi precipitații slabe, predominant sub forma de ploaie. Vântul va sufla în slab și moderat cu intensificări locale, ziua. La început, vor mai fi condiții de ceață.

Vineri, 7 ianuarie, temperaturile vor scădea accentuat față de ziua precedentă, dar vremea va rămâne totuși, ușor mai caldă decât normalul termic. Cerul va fi variabil, temporar mai noros și pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla moderat cu intensificări îndeosebi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 6 grade, iar cele minime între -1 și 4 grade.

Sâmbătă, 8 ianuarie, vremea se menține caldă pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros și local vor fi ploi în general slabe. Vântul va sufla moderat cu intensificări îndeosebi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 10 grade, iar cele minime între 2 și 7 grade.

M.O.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum drak sa te cheme cotofan ? In locul tau ma maritam
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272