REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Vreme de primăvară la Constanța. Cum va fi de Crăciun!

Vreme de primăvară la Constanța. Cum va fi de Crăciun!

Replica API 19 decembrie 2019 | 00:00 452

Vremea deosebit de caldă ne dă senzația că vin sărbătorile pascale, și nicidecum Crăciunul. Temperaturile sunt cu mult peste valoarea normale în aproape toată țara și nu pare să se schimbe în zilele următoare. La nivelul județului Constanța, cel puțin până la Crăciun vom avea temperaturi de primăvară. În preajma sărbătorii, mercurul în termometre mai scade, ba chiar vom avea și ploi.

Joi, deși valorile termice vor scădea, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 14 grade, iar cele minime între 2 și 8 grade. Noaptea și dimineaţa, pe arii restrânse va fi ceață. Vineri, vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse va ploua slab. Vântul slab și moderat se va intensifica începând din timpul după- amiezii. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 14 grade, iar cele minime între 6 și 10 grade. Izolat va fi ceață. Sâmbătă, vremea va fi caldă și în general închisă ca aspect. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla moderat cu intensificări temporare, mai ales în zona litorală. Spre sfârșitul intervalului pe arii restrânse vor fi ploi slabe. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 15 grade, iar cele minime între 7 și 10 grade. Izolat va fi ceață. Duminică, vremea va fi deosebit de caldă, cu aspect mai mult închis noaptea, când pe arii extinse va ploua. Vântul va sufla moderat cu intensificări la tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 18 grade, iar cele minime între 8 și 11 grade.

De Crăciun, temperaturile vor fi mai mici, în jur de 6, 7 grade, vor fi și ploi, spun meteorologii de la Centrul Regional Meteorologic Dobrogea. ”În Dobrogea, iarna va veni la jumătatea lunii ianuarie. Este o masă de aer destul de cald, însă au fost și alți ani cu temperaturi ridicate, 21 de grade, la alte stații meteo chiar mai cald. O să mai persiste vremea aceasta până de Crăciun, iar de luni, vom scădea temperaturile, vor fi în jur de 6,7 grade pe timpul zilei, și vom avea și ploi, astfel încât, la sfârșitul săptămânii viitoare vom avea și temperaturi negative. Însă nu se pune problema de ninsoare”, a spus, pentru replica, Mia Stamate.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine ca e cald afara ca cei care nu au caldura de la radet nu stiu ce faceau acum daca era frig
4
0
va fi jale ca vad ca de 2 zile nu avem apa calda si caldura .am ajuns la nivel de capitala europeana bucuresti .vedeti daca nu ati votat vaca de la pesede .
2
1
,,Multumim" RADET!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272