REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VREMEA REA FACE RAVAGII la CONSTANȚA!

VREMEA REA FACE RAVAGII la CONSTANȚA!

Replica API 27 ianuarie 2021 | 15:29 5496

Meteorologii au anunțat că, din seara de marti, 26 ianuarie, vremea rea se va instala la Constanța. Ceea ce s-a și întamplat. A început să ningă în județ și municipiu, drumarii au ieșit la datorie și au actionat toată noaptea. Însă, iată ca au fost înregistrate și fenomene nefericite. Spre exemplu, pe bulevardul Mamaia colț cu Mihai Viteazu a căzut un copac.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit, miercuri, 27 ianuarie, în Constanța, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, mai exact, la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Mihai Viteazu.

Conform prognozei meteo, Constanța se află și sub cod portocaliu de vânt și ninsori. Vântul are intensificări, cu rafale, de 55 - 70 km/h, viscolind ninsoarea, spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității. Astăzi, temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 3 grade, iar cele minime între -4 și -1 grad. În aceste condiții, Primăria Municipiului Constanța sfătuiește cetățenii să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.

Peste 20 de apeluri înregistrate la ISU Dobrogea

„Până în momentul de față la nivelul județului Constanța s-au primit prin SNUAU 112 peste 20 de apeluri care sesizează autoturisme si turisme transport persoane sau marfa blocate în trafic. S-au anunțat reprezentanții drumurilor naționale și drumurilor județene care lucrează pentru degajarea carosabilului și reluarea traficului rutier. Începând cu ora 10:00 județul Constanța se afla sub avertizare de COD PORTOCALIU de viscol si vizibilitate redusă, vântul va sufla la rafala cu 55-65km/h, la niveluri inspectoratului s-a activat Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgență care monitorizează și gestionează eventualele situații de urgență”, a declarat reprezentanta ISU Dobrogea.

Accident rutier la Hârșova

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină miercuri, 27 ianuarie, în localitatea Hârşova. Potrivit primelor informaţii, acolo a avut loc un accident rutier între două autoturisme. Accidentul s-a soldat cu 4 victime, din care 2 încarcerate.

Victimele accidentului rutier de la Hârșova sunt un copil de 2 ani în comă, transportat cu o mașină particulară la Spitalul Hârșova; urmează să fie preluat de un echipaj Saj B2 care se va întâlni pe drum cu Smurd C; mama copilului prezintă traumatism la umăr (ajunsă la Spitalul Hârșova tot cu mașina particulară); un bărbat cu TCC, traumatism toracic, conştient, echipaj Smurd B, transportat la Spitalul Hârşova; un bărbat TCC, constient, transportat la Spitalul Hârșova. Copilul a fost Spitalul Judeţean.

Peste 120 de autoturisme blocate, la ora 15.00

AUTOVEHICULE BLOCATE, SITUAȚIA LA ORA 15:00:

- DN38 Topraisar - Amzacea - 20 de autovehicule

- DN38 Comana - Amzacea - 4 autovehicule

- DJ391 - un autovehicul

- DJ 392 - 3 autovehicule

- DN3 - 50 de autovehicule

- DJ222 - 20 de autovehicule

- DN3 Deleni - Adamclisi - 10 autovehicule

- DN3 zona Ion Corvin - 3 autovehicule

- DC63 zona Țepeș Vodă - un autovehicul

- DJ226A zona Râmnicu de Jos - un autovehicul

- DN22 - 15 autovehicule

- DJ226 Nuntași - Săcele - un autovehicul

D.B., L.I., D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici macar doua palme de zapada grosime si sunteti toti in vrie! Vai de voi, imbecililor!
1
1
Ar trebui facut ca in tarile civilizate copacii si tufisurile sunt la gradina botanica, pe marile bulevarde nu au ce cauta copaci de 100 de ani
1
6
Asa este iarna,facem adevarate tragedi din asta...
3
1
ba ne bunilor asta e iarna 3 zile rece, ce sa mai zici de finlanda? la noi oricum totul e de 2 lei, primaria face si drege, drumarii drdp se plimba sa consume motorina care nu sa ciordit si tot asa ,rusine mizerabililor
12
0
Cand de toaletarea copacilor se ocupa niste dobitoci si procedurile birocratice in domeniu sunt de tot cacatul,e normal ca rezultatele sa fie cum e obiceiul in Romania.Nu ai voie sa tai un pom bolnav sau deja uscat,poti face si parnaie daca te prinde,in schomb lasam pe altii sa beleasca muntii de padure si ne luam de cei ce remarca asta. Bun asa!
21
1
acolo trotuarul a fost rehabilitat. desteptii de la disconfort urban au decopertat asfaltul, au taiat radacinile pomului ca sa instaleze pavelele drept. asa vor pati toti pomii.
16
0
are rost ? cate sesizari si cate nr de inregistrare au fost pt acel copac ?muie
9
1
e tot la fel,asteptam vremuri adevarate, promise de zeci de ani!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108