REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Vremurile în care Salman Khan era un sex simbol au apus! Starul de la Bollywood s-a transformat

Vremurile în care Salman Khan era un sex simbol au apus! Starul de la Bollywood s-a transformat

Replica API 11 decembrie 2020 | 00:00 1756

Are 54 de ani şi nu mai străluceşte aşa ca în tinereţe!

Salman Khan

În urmă cu ani de zile, chiar zeci de ani, Salman Khan era considerat drept unul dintre cei mai cuceritori şi atrăgători bărbaţi ai planetei. Făcea furori în filmele în care apărea, dar şi când era văzut la conferinţe sau la evenimente. La Bollywood era un adevărat star, la fel şi la nivel internaţional. Milioane de femei îl adorau. Vremurile au trecut, actorul s-a schimbat, la fel şi părerile admiratoarelor.

Salman Khan a surprins recent cu ipostaza în care a apărut. La 54 de ani, actorul trage din răsputeri pentru a arăta bine. Se pare că s-a transformat total, face foarte mult sport, are muşchi pronunţaţi. Aproape că nu îl mai recunoşti, nu mai seamănă atât de mult cu starul de altădată.

Povestea de iubire cu final nefericit dintre Salman Khan şi Aishwarya Rai

Cu mult înainte ca superstarul de la Bollywood să aibă o relaţie cu Iulia Vîntur, acesta a trăit o dragoste tumultuoasă cu o altă vedetă, cunoscută şi pe plan mondial, superba actriţă Aishwarya Rai. Însă finalul iubirii lor a fost unul foarte dureros şi nefericit.

Aishwarya şi Salman şi-au făcut publică relaţia în 1999, deşi presa locală suspecta faptul că cei doi se iubeau încă din 1997, pe când actorul avea o relaţie începută cu opt ani în urmă cu Somy Ali. Povestea lor s-a înfiripat pe platourile de filmare şi a sfârşit pe prima pagină a tabloidelor indiene, după doi ani plini de pasiune, dar şi de durere.

In timp ce toată lumea visa la o nuntă ca-n poveşti între cei doi actori iubiţi ai Indiei, în culisele relaţiei se duceau adevărate războaie din cauza firii pasionale a actorului, care o acuza pe Aishwarya că nu îi împărtăşeşte dragostea şi că îl înşală. Comportamentul lui Salman, stârnit adesea de gelozie, a fost interpretat atât de iubita lui şi de familia acesteia, cât şi de mass-media drept violent. De altfel, conflictul lui cu părinţii actriţei nu a fost un secret pentru nimeni, aceştia sfătuind-o pe fiica lor să renunţe la relaţia cu actorul deoarece trecutul şi comportamentul lui nu sunt adecvate.

“Părinţii ei nu m-au împiedicat niciodată să mă văd cu ea, deşi m-am purtat urât cu ei. Ei nu i-a plăcut comportamentul meu faţă de ei aşa cum nici eu nu aş fi permis ca cineva să fie lipsit de respect faţă de tatăl meu”, se scuza şi îşi asuma actorul relaţia deficitară într-un interviu, scrie okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212