REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Vreţi un abonament gratuit pe RATC pe toate liniile? Iată cum îl puteţi câştiga

Vreţi un abonament gratuit pe RATC pe toate liniile? Iată cum îl puteţi câştiga

Replica API 4 septembrie 2017 | 03:41 889

Constănțenii care călătoresc cu autobuzele Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) Constanța au ocazia să câștige un abonament pe toate liniile, valabil o lună. Tot ce trebuie să facă este să participe la un sondaj, lansat vineri, 1 septembrie, de reprezentanții regiei, în care se regăsesc întrebări privind condițiile de călătorie din mijloacele de transport în comun RATC. Concursul se desfășoară în perioada 1 – 30 septembrie, iar tragerea la sorți a premiilor, adică a celor zece abonamente oferite, va avea loc pe 2 octombrie, la sediul regiei. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina web a RATC, unde de altfel poate fi găsit și sondajul.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Apropos de...cistig. Un cetatean al urbei grav bolnav vrea sa cistige da da sa cistige asa: ceva timp din viata lui.Astazi cind va scrie este chinuit batjocorit blestemat de o membra a fam.Dac ar putea cineva sa il ajute in sensul de a se caza.Astfel va scapa de viata asa zisa viata bolnav si chinuit.Traieste cit Dzeu sa va inbuna sa ii dea.Posibil sa fie aj.Mai degraba ignorat cu siguranata.
1
0
pomeni,mokangeala,mizerie,tiganie,hotie,etc.colaps total!C-ta egal Africa alba.Satele dobrogene sunt exact ca in zonele de conflict din siria si afganistan.
4
0
ok frumos dar cand dau pe aia de circula moka si fara drept jos?
2
0
Bataie de joc la adresa romanilor k deobicei si asta ptr. ca ...tiganii ..interlopii ..turcii - tigani ..boschetarii ..bisnitarii de tigari .asistatii sociali ..circula gratis de cand se nasc si pana crapa ..nimeni dar nimeni nu-i controleaza spun ca nu au ce sa le faca ..toate aceste pierderi sunt acoperite de romanul de rand prost si cretin ..va doare dar asa suntem tot incerc sa va explic ca totul are o limita dar degeaba ..asa oras asa narod ..
5
0
Interesant ...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272