REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Weekend NEBUN la MALUL MĂRII, în ciuda CODULUI portocaliu! Video!

Weekend NEBUN la MALUL MĂRII, în ciuda CODULUI portocaliu! Video!

Replica API 22 iunie 2021 | 23:16 1842

Weekendul ce tocmai a trecut a fost presărat cu distracție și voie bună, și cum altfel nu se putea, tinerii s-au întrecut în ținute extravagante și s-au lăsat purtați de muzica electrizantă. Toate acestea, doar după ce participanții au făcut dovada vaccinării, trecerii prin boală, sau au acceptat să facă un test rapid la intrarea locației.

Festivalul de mâncare, deja celebru printre constănțeni, dar și tinerii pasionați de mâncare, voie bună și distracție, și-a deschis porțile și în acest weekend la malul mării. Iar cum tinerii constănțeni, dar și turiștii nu au putut să rateze un astfel de eveniment, au luat cu asalt locația și s-au distrat până în zorii zilei, asta după ce au servit un burger sau ceva dulce de la tarabele faimoaselor restaurante. După servirea preparatelor delicioase, aceștia s-au înarmat cu voie bună, dar și cu un pahar de băutură alcoolică și au umplut ringul de dans. Nici măcar ploaia nu a reușit să-i sperie, găsindu-și loc sub zonele special amenajate.

Regulament strict la intrare

Pentru a putea participat la eveniment, organizatorii au avut un set de reguli bine pus la punct pentru a putea asigura tuturor participanților liniștea și voia bună. În acest sens, intrarea s-a făcut pe baza dovezii vaccinării, test RT-PCR negativ, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile înainte.

De asemenea, a fost pregătit și un punct de testare pentru persoanele care nu dețineau documentele amintite anterior. Au fost folosite teste rapide efectuate din proba de salivă.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa te distrezi a devenit ceva nasol. Nu e bine! Trebuie ca oamenii sa fie supusi,tristi,sa aplaude numai la comanda ,sa participe la adunari de slavire a sefilor.
2
4
lasati in pace drogalaii asa m-ai scapam de ei
6
1
pe banii parintilor ca nu cred ca munceste unu.
6
0
Sa ma pis pe festivalul lor.
6
0
au dtat boschetii in mocirla.mare distractie,bei bere la pet si muscatel pe bordura!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468