REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
19.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

What's Up şi Simina, primele declaraţii după divorţ

What's Up şi Simina, primele declaraţii după divorţ

Replica API 29 august 2019 | 00:00 462

Andra, What's Up şi Simina

După neaşteptata veste a despărţirii de soţul său, Simina s-a reinventat total. Simina şi-a sărbătorit "al doilea majorat" împreună cu prietenii din breasla muzicală, dar şi cu cei din presă, afişând o siluetă nouă după divorţul de artistul What's Up.

Întrebată cum se simte la 30 de ani, Simina a spus că "eu am făcut, de fapt, 18 ani". Îmbrăcată într-o rochie mini neagră, cu dantelă şi pene aplicate şi sandale înalte negre, managerul muzical e în cea mai bună formă.

Ce-şi doreşte de această aniversare specială? "Îmi doresc să fiu fericită şi liniştită. Pentru că, cumva, mi-a fost frică de absolut orice a fost în jurul meu, până acum. Credeam că nu sunt suficient de bună să-mi urmez visele, să fac anumite lucruri ce ţin de viaţă personală. Acum cred că ştiu şi ce vreau şi, dacă nu ştiu, nu mi-e frică să învăţ şi am mai mult curaj să nu mai fiu mândră şi să nu mai fac lucruri din orgoliu. Sunt mult mai deschisă."

În afară de majorat, care e în topul aniversărilor ei de până acum, Simina a vorbit şi despre căsătoria ei cu What's Up.

"Au mai fost câteva aniversări frumoase, cum a fost şi cea în care ne-am căsătorit, evident. N-am cum să neg faptul că a fost o zi frumoasă."

Deşi nu şi-a dorit ca la petrecerea ei să vină şi What's Up, acesta a apărut, totuşi, cu un buchet de trandafiri, spunându-i că "Măcar soră şi frate să rămânem! Ai grijă de sufletul tău! Ne-am iubit foarte mult, încă ne iubim. O iubesc foarte mult şi îi doresc să aibă o seară 3.0, updatul suprem. La 3.0 începi să conştientizezi unde te afli pe pământul ăsta. Important e că am fost unul lângă altul, că suntem unul lângă altul, că este o fată frumoasă, deşteaptă şi că viitorul o aşteaptă să se distreze, să fie fericită".

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108