REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.1° Constanța Mar., 25 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6771
23.1° Constanța Marți, 25 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6771
 

WhatsApp împrumută funcții de la Telegram

WhatsApp împrumută funcții de la Telegram

Andreea VREJOIU 15 octombrie 2022 | 15:46 992

WhatsApp se află într-un proces continuu de îmbunătățire. Pe de o parte, împrumută funcții de la concurență, pe de altă parte, încearcă să stabilească standardul în materie de aplicații de chat.

În cazul în care grupurile de WhatsApp nu reprezentau deja o sursă semnificativă de stres, cei de la Meta plănuiesc o actualizare care le va extrapola nivelul de stres, proporțional cu numărul mult mai mare de membri din spate. Practic, vorbim de dublarea numărului maxim de persoane care se pot alătura unui grup de chat în aplicația cu peste 2 miliarde de utilizatori, la nivel global.

WhatsApp dublează limita de utilizatori pe grupuri

O nouă funcție aflată momentan în test își propune să extindă utilitatea grupurilor de WhatsApp prin dublarea numărului de utilizatori din spate. Mometan, opțiune suplimentară se află în beta și este disponibilă pentru un număr limitat de posesorii de smartphone-uri cu Android, dar nu ar trebui să dureze foarte mult până când va putea fi experimentată la scară largă.

Un număr limitat de utilizatori de WhatsApp pe Android și-au dat seama în ultimele zile că li s-a modificat limitat de persoane ce poate să facă parte dintr-un grup. În trecut, aceasta era de 512 indivizi, în timp ce la momentul de față a sărit până la 1024. Este important de reținut că mecanismul nu este încă disponibil pentru toată lumea, dar nu ar trebui să dureze foarte mult până când se va întâmpla și acest lucru.

Acesta este cel mai recent update al WhatsApp prin care încearcă să concureze cu Telegram și Signal, dar, mai ales, să se transforme din ce în ce mai mult într-o rețea de socializare sau instrument indispensabil de business. Tocmai din acest motiv, lucrează de ceva timp la creșterea numărului de participanți la o videoconferință. Este vorba de 32 de participanți simultani, cu mențiunea foarte importantă că acel modul va fi disponibil doar contra cost, în spatele abonamentului premium, creat mai ales pentru companii, conform știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
41394763044
5/49
27402873311
joker
13628161016