REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Whitney Houston, diva cu voce aproape de perfecţiune, a murit!

Whitney Houston, diva cu voce aproape de perfecţiune, a murit!

Replica API 12 februarie 2012 | 00:00 186

Cântăreaţa pop Whitney Houston, în vârstă de 48 de ani, a fost descoperită moartă sâmbătă în camera sa de la Hotelul Beverly Hills, California, potrivit CNN. Whitney Houston a murit în ajunul zilei decernării premiilor Grammy, eveniment despre care apropiaţii spuneau că este preferatul său. Ultima melodie interpretată de Houston a fost "Iisus mă iubeşte". Considerată regina pop, Houston a început să aibă probleme pe fondul consumului de droguri şi a mariajului eşuat.

Unul dintre cei mai bine vânduţi artişti ai lumii, diva a adunat o mulţime de premii de-a lungul carierei, între care 2 Emmy Awards, 6 Grammy Awards, 30 Billboard Music Awards, 22 American Music Awards.

Lumea artistică este şocată după decesul neaşteptat al cântăreţei şi actriţei Whitney Houston, la doar 48 de ani, cu puţin timp înaintea ceremoniei de decernare a premiilor Grammy. Vedetele au scris pe Twitter despre şocul pe care îl reprezintă moartea artistei.

Rihanna, Mariah Carey şi Shaquille O'Neal sunt câteva dintre vedetele care au scris pe Twitter despre moartea subită a cântăreţei Whitney Houston, arată Yahoo.

Mariah Carey: "Am inima frântă după vestea morţii prietenei mele, incomparabila Whitney Houston. Condoleanţele mele familiei şi milioanelor de fani din întreaga lume. Nu va fi uitată niciodată. A fost una dintre cele mai frumoase voci de pe pământ"

Rihana: "Fără cuvinte! Doar lacrimi #DearWhitney"

Katy Perry: "E devastator. Te vom iubi mereu, Whitney"

Toni Braxton: "A deschis calea pentru fiecare cântăreaţă din industria muzicală. Legendară, inovatoare, uimitoare, umilă....cea mai bună din lume"

Joan Rivers: "Whitney Houston. Ce tragedie - sfârşitul vieţii unui talent incredibil, o cântăreaţă incredibilă şi o legendă"

Russell Simmons: "Chiar nu pot să cred asta"

Shaquille O'Neal: "Odihneşte-te în pace, legendă Whitney Houston. Doare. Am pierdut o legendă. Mulţumesc pentru tot"

Ricky Gervais: "Odihneşte-te în pace, Whitney Houston, un talent uimitor şi un suflet tragic. Atât de trist"

Antonio Villaraigosa: "Te vom iubi întotdeauna, Whitney Houston"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272