REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

WIND OPEN DAY – Ziua Porţilor Deschise la Parcurile Eoliene

WIND OPEN DAY – Ziua Porţilor Deschise la Parcurile Eoliene

Replica API 15 iunie 2018 | 00:30 299

Într-o acțiune de informare și educare a publicului larg privind beneficiile energiei eoliene și oportunitățile de formare profesională în domeniul energiilor regenerabile, Asociația Română pentru Energie Eoliană (RWEA) (http://rwea.ro/) și Wind Europe (https://windeurope.org/), cu sprijinul ANRE (http://www.anre.ro) și Monsson – Renewable Energy School of Skills (www.gwo-training.eu ) organizează pe 21 iunie, la Constanța, cea de-a două ediție a WIND OPEN DAY – Ziua Porților Deschise la Parcurile Eoliene.

La eveniment vor participa reprezentanți ai societății civile, studenți, jurnaliști, cele mai importante ONG-uri preocupate de mediu și energia regenerabilă , bloggeri, specialiști ai ANRE și ai companiilor membre RWEA și Wind Europe. Cei prezenți vor vizită Renewable Energy School of Skills - centrul de formare și reconversie profesională, parcul eolian Mireasă 50 MW și cel mai mare dispecerat privat pentru energie regenerabilă din S-E Europei care monitorizează peste 1000 MW, din 6 țări, aparțînând Monsson. Participanții vor observă în timp real cum se produce energia regenerabilă, vor primi informații despre operarea de la distanță a unitatiilor dispecerizabile cât și despre coordonarea echipelor de service și mentenanță în teren. Totodată, va avea loc o demonstrație live despre o salvare simulată pentru ieșirea dintr-o turbină.

"Profităm de acest prilej pentru a va invită să ne fiți alături la eveniment , ocazie cu care veți putea viziona difuzarea în premieră a primului BASE JUMP (săritură în gol cu parașuta) de pe o Turbină Eoliană din România, acțiune organizată cu success de RESS – Renewable Energy Schools of Skills în cadrul unei campanii de conștientizare a siguranței la locul de muncă, campanie ce se desfășoară pe tot parcursul anului 2018.", precizează organizatorii.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272