REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Wolves - Liverpool 0-1. Diogo Jota, fostul atacant al "lupilor", a adus victoria pentru "cormorani"

Wolves - Liverpool 0-1. Diogo Jota, fostul atacant al "lupilor", a adus victoria pentru "cormorani"

Replica API 17 martie 2021 | 23:54 1324

Liverpool s-a impus pe terenul lui Wolves, scor 1-0, în etapa a 28-a din Premier League. Trupa lui Jurgen Klopp a dat loviura în prelungirile primei reprize, prin Diogo Jota, fostul atacant al "lupilor".

Liverpool avea mare nevoie de o victorie în deplasarea de la Wolves, pentru a rămâne în cursa pentru locurile de UEFA Champions League.

Cu un singur succes în ultimele 7 etape din Premier League, formația lui Jurgen Klopp a arătat mai bine în partida de pe Molineux și a marcat unicul gol în prelungirile primei reprize.

Wolves a fost mai periculoasă în debutul meciului și a trecut pe lângă deschiderea scorului la șutul trimis de Nelson Semedo. Portughezul a finalizat din interiorul careului, dar Alisson a intervenit salvator.

Wolves - Liverpool 0-1. Diogo Jota a adus victoria pentru "cormorani"

Sadio Mane a bifat prima mare ocazie a lui Liverpool în minutul 38, când a reluat pe lângă poartă centrarea expediată de Trent Alexander-Arnold.

Gazdele au oferit replica în minutul 45. Jonny i-a pasat la 16 metri lui Ruben Neves, care a finalizat cu un șut pe lângă poartă.

În minutul 45+2, "cormoranii" au declanșat un contraatac fulgerător. Salah i-a pasat lui Mane la marginea careului, iar senegalezul a trimis mai departe la Jota. Fostul atacant al lui Wolves a finalizat cu un șut plasat, la colțul scurt, la care Rui Patricio n-a reușit să intervină.

A fost golul cu numărul 6 pentru Diogo Jota în sezonul actual din Premier League.

Wolves - Liverpool 0-1. Rui Patricio a rămas inconștient pe gazon, după un contact violent cu Coady

Liverpool putea să calmeze definitiv spiritele în minutul 80, dar Mohamed Salah n-a reușit să-l învingă pe Rui Patricio cu un șut la firul ierbii. Portarul lui Wolves a mai avut o intervenție minunată un minut mai târziu, la încercarea lui Diogo Jota.

Salah a reușit să trimită mingea în plasă în minutul 86, dar golul a fost anulat pentru o poziție de offside în care se afla starul egiptean.

La aceeași fază s-a petrecut un moment teribil, care le-a reamintit celor de la Wolves de accidentarea gravă suferită de Raul Jimenez în meciul cu Arsenal, de pe Emirates.

Conor Coady, fundașul lui Wolves, l-a lovit pe Rui Patricio cu genunchiul în cap, în timp ce alerga după Salah, spre propria poartă. Goalkeeper-ul portughez a rămas inert pe gazon în urma contactului extrem de dur, iar echipa medicală a intervenit de urgență să-i acorde primul ajutor.

Rui Patricio a fost scos pe targă în afara terenului, după 10 minute tensionate pe Molineux, iar în locul său a fost introdus Ruddy.

Cei de la Wolves au anunțat că vor oferi mai multe detalii despre starea lui Rui Patricio imediat după ce vor afla cum se simte.

Meciul a fost prelungit cu 7 minute, iar Wolves a încercat din răsputeri să înscrie golul egalizator, dar defensiva lui Liverpool a rezistat eroic.

S-a încheiat 1-0 pentru Liverpool, care speră în continuare la un loc de UEFA Champions League. După 29 de etape, trupa lui Klopp se află pe locul 6, la 5 puncte în spatele TOP 4, scrie eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272