REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Yana de la Mireasa și-a făcut cont pe OnlyFans

Yana de la Mireasa și-a făcut cont pe OnlyFans

Valentina CAMARA 10 ianuarie 2023 | 00:00 752

Yana de la Mireasa, sezonul 5, și-a făcut cont pe OnlyFans! Fosta concurentă a transmis un mesaj pe InstaStory, după ce a fost criticată pentru că postează pe o platformă de adulți. Cum a pus-o la „zid” un urmăritor din mediul online la scurt timp după ce a publicat imagini cu ea în ipostaze provocatoare.

Multe tinere au început să posteze pe OnlyFans pentru a face bani. Și Yana de la Mireasa și-a făcut cont pe platforma pentru adulți. Fosta concurentă postează imagini provocatoare, în diferite ipostaze. Dovada că tinerei nu îi pasă de comentariile de hate pe care le primește din partea urmăritorilor.

Yana de la Mireasa și-a făcut OnlyFans

Fosta concurentă de la Mireasa este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente cu persoanele care o urmăresc în mediul online. Yana a postat pe InstaStory un mesaj pe care l-a primit din partea unui internaut.

Yana a fost anunțată că nu va mai fi urmărită de un internaut, după ce și-a făcut OnlyFans. În mesajul primit, tânăra este criticată pentru ceea ce face, persoana care i-a trimis mesajul fiind de părere că este „trist” că a început să aibă această activitate.

 „Cam trist ceea ce faci... din momentul acesta am să renunț să te mai urmăresc”, i-a scris un internaut Yanei.

Cum a reacționat tânăra

Reacția Yanei nu a încetat să apară. Fosta concurentă de la Mireasa a postat un mesaj prin care le-a cerut internauților să nu o mai anunțe dacă nu mai vor să o urmărească, după ce și-a făcut cont de OnlyFans. Tânăra susține că nu își dorește ca cei ce nu sunt de acord cu ceea ce face să fie cu „ochii” pe ea.

„Doamnelor / domnilor / fete și băieți, nu este nevoie să mă anunțați că nu ma mai urmăriți. Eu nu țin pe nimeni cu forța. Chiar vă rog din suflet să plecați de pe pagina mea, cei care nu rezonează cu mine”, a scris Yana pe InstaStory.

Yana a postat pe Instagram primele imagini pe care le-a făcut pentru contul său de pe platforma pentru adulți. Fosta concurentă de la Mireasa își asumă alegerea, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272