REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

„Zâmbetul, jocul, veselia... îmi colorează copilăria”, la Tortoman

„Zâmbetul, jocul, veselia... îmi colorează copilăria”, la Tortoman

Replica API 29 mai 2019 | 01:11 543

Pe data de 1 iunie 2019, ora 10.00, Asociația Community Aid România, alături de Consiliul Mondial Român-România, Școala Ion Ghica Tortoman, Primăria Tortoman și Asociația Democrată Tătară va da startul evenimentului "Zâmbetul, jocul, veselia...îmi colorează copilăria".

În prima parte a evenimentului regăsim Crosul Tortoman, o acțiune sportivă ce reunește un număr însemnat de participanți, peste 300 de elevi ce aparțîn ciclului gimnazial și liceal. Obiectivul acțiunii vizează promovarea unui stil de viață sănătos și dezvoltarea spiritului competitiv în rândul concurenților.

Evenimentul artistic adună peste 40 de artiști, coordonați de Mioara Voicu. Evenimentul este unul special deoarece toți oamenii prinși în eveniment fac acest lucru voluntar, din dorința de a dărui copiiilor din Comună Tortoman o zi specială.

Înscrierea participanților se va face de către cadrele didactice răspunzătoare pentru unitatea de învățământ din care fac parte adolescenii participanți. Nu se va percepe taxa de înscriere pentru participarea la eveniment. Fiecare participant va primi un kit de participare iar câștigătorii vor avea parte de premii surpriză.

Evenimentul este organizat de către Asociația Community Aid România cu sprijinul sponsorului Grains and More (Bios Plant) în ideea de a reuni cât mai mulți tineri într-un proiect amplu ce își propune să promoveze în rândul comunității un stil de viață sănătos, cu ajutorul practicării alergării sportive. Mai mult, proiectul a fost gândit și în scopul transformării crosului într-un brand al comunei care să aducă beneficii reale și comunității locale.

Asociația Community Aid România a fost înființată că organizație non-profit în vederea susținerii oricărei persoane sau comunități care își dorește o îmbunătățire a nivelului de trăi prin dezvoltarea capitalului uman, social și antreprenorial, stimularea spiritului comunitar și dezvoltarea unui transfer bilateral de experiență, cunoștințe și idei.

În partea a doua a evenimentului regăsim ateliere de pictură, prezentări de modă, concurs de poezie și multe premii surpriză pe care le vor oferii cei 40 de artiști veniți special pentru ei.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272