REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Zanfir Iorguș se retrage din politică: Las generația tânără să se manifeste

Zanfir Iorguș se retrage din politică: Las generația tânără să se manifeste

Replica API 22 iunie 2022 | 00:00 3414

Zanfir Iorguş a fost primar al municipiului între 1996 şi 2008. El a câştigat primul mandat de primar din partea PNŢCD. În 2003, s-a înscris în PSD. În 2008 a candidat pentru un nou mandat la Primăria Mangalia, dar din partea PDL, fiind învins de candidatul PSD Mihai Claudiu Tusac. În toamna lui 2008, Iorguş a devenit deputat din partea PDL. În 2012, Iorguş avea să candideze din nou la Primăria Mangalia, dar şi pentru un nou mandat de deputat, pierzând însă ambele alegeri. Şi în 2016 a candidat, pierzând în faţa actualului edil Cristian Radu. În 2020, s-a retras din cursa pentru primăria Mangalia, pentru a-l susține pe Mohammad Murad. Reporterii Replica au vorbit cu Zanfir Iorguș despre o eventuală revenire a acestuia în politică, dar și ce crede despre activitatea lui Radu Cristian la cârma Mangaliei.

Zanfir Iorguș

La Mangalia, nu se sprijină economia locală

”Am renunțat la politică de mult. Eu nu vreau să comentez politic absolut deloc, pentru că sunt subiectiv vizavi de primărie. Dacă vrei să știi părerea mea, o administrație nu poate să fie pe placul tuturor niciodată. Eu, cu toate că am fost adversari politic, niciodată dușmani, eu văd o administrație și cu bune și cu lipsuri. La capitolul bune, au fost foarte multe investiții si proiecte multe, iar ca lipsuri ar fi în special faptul că nu se reușește sprijinirea economiei locale, ceea ce se vede în economia viitoare a orașului. Nu există o economie locală puternică, iar asta cere o strategie puternică în acest sens și din partea guvernului.„ a declarat Zanfir Iorguș, pentru Replica de Constanța.

Zanfir Iorguș și Mohammad Murad

O coaliție nu va funcționa bine niciodată

”Nu am mai fost în Constanța decât foarte rar, așa că nu pot să mă pronunț în privința orașului, pentru că nu ar fi corect din partea mea. În privința coaliției, niciodată o coaliție nu va funcționa bine, pentru că românul, prin definiție știe tot, și politicienii nu se respectă între ei.„ a mai declarat politicianul.

Zanfir Iorguș și Mohammad Murad

Nu regret că l-am sprijinit pe Murad

”Am crezut dintotdeauna că Murad putea să vină cu un suflu economic puternic, și un oraș cu economie puternică, e un oraș care se dezvoltă, așa că nu regret că l-am sprijinit. Dar decizia a fost a cetățenilor. Pe mine politica nu mă mai atrage, lăsăm generația tânără să se manifeste, însă oricine vine cu o garanție a dezvoltării orașului are sprijinului. Eu nu am avut dușmani, am avut doar adversari politici.„ a mai spus Zanfir Iorguș.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar a mimat sprijinul
1
0
pai generatia tanara a plecat deja din tara, ce sa mai faca aici?a ramas praful
1
0
O administratie este eficienta sau nu,indiferent de care partid ar fi sprijinita. Daca ceva e prost,pai p***t ramane,sa fie in spate orice partid sau rege,imparat seic,sultan. La noi e de p***t mereu,iar asta cu varsta iar e de porc. indiferent de varsta,prostii si incompetentii fac rau . Noi de obicei evitam sa alegem ce e mai bun. Asa votam noi.
0
0
De fapt el nu a vrut sa castige doar sa sparga votul dar statea prea bine si atunci trebuia facuta magaria cu sustinutul arabului la fel ca si Ozzy. Intrebare cat de p***t sa fii sa votezi pe unul din cei 3 si sa nu ti dai seama de manevra
1
0
mai pe scurt ,eu am furat destul mai furati si voi ca mai este .
1
0
Asta cu generatia tanara e super tare. daca citesc bine printre randuri, tinerii aztia tot de voi sunt formati, tot pe furat sunt, tot pe minciuna si dezinformare isi au mentalitatea, viitorul suna....la fel.
1
0
ne.ai lasat fara parcul orasuluifara pomi,cu gasti de interlopi,ai furat cit ptr zece vieti si acum te retragi?sa.ti dea Dzeu viata scurta si banii furati sa.i dai la medici.asa sa te ajute,cum ne.ai luat tu aerul,mirlete incult!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614