REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Zanfir Iorguș și-a lansat candidatura la Primăria Mangalia

Zanfir Iorguș și-a lansat candidatura la Primăria Mangalia

Replica API 4 august 2020 | 18:45 2289

În cadrul unei conferințe organizată la Mangalia a fost lansată candidatura lui Zanfir Iorguș la postul de primar al municipiului Mangalia. Candidatura acestuia este susținută de PSD, în cadrul alianței cu ALDE și PNTCD, la nivel local.

La conferință participă și președintele PSD Constanța, Felix Stroe.

Zanfir Iorguş a fost primar al municipiului între 1996 şi 2008. El a câştigat primul mandat de primar din partea PNŢCD. În 2003, s-a înscris în PSD. În 2008 a candidat pentru un nou mandat la Primăria Mangalia, dar din partea PDL, fiind învins de candidatul PSD Mihai Claudiu Tusac.

În toamna lui 2008, Iorguş a devenit deputat din partea PDL. În 2012, Iorguş avea să candideze din nou la Primăria Mangalia, dar şi pentru un nou mandat de deputat, pierzând însă ambele alegeri. Și în 2016 a candidat, pierzând în fața actualului edil Cristian Radu.

„Mangalia are nevoie de un primar de talia lui Zanfir Iorguș. Sunt mândru că la Mangalia avem o echipă foarte puternică și am convingerea că, peste nici 2 luni, lucrurile se vor așeza și va fi primar“, a declarat Felix Stroe.

„Timp de 12 ani, Mangalia a devenit un oraș cenușiu. Mangalia aducea înainte tot felul de artiști, care la rândul lor aduceau turiști. Aceste manifestări vor fi cuprinse în programul nostru. Trebuie să avem un mediu sănătos, și să facem investiții. Respectul pentru cetățean este, de asemenea, foarte important. Tinerii ne pleacă pentru că nu au perspective, iar copiii nu au creșe, grădinițe, nu s-au făcut școli noi. Programul de construcție de locuințe va fi programul prioritar pentru tinerii din Mangalia“, a declarat Zanfir Iorguș.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niciodata Iorgus Primar al Mangaliei
1
1
Ai tupeu javra! Traseit imbecil!
5
1
Ne-am saturat de hoti,cat costa un mc de apa ,dmn Stroe..1leu???Nu avem nevoie de artisti ..doar sa-i platiti din buzunatele proprii..nu ale saracilor...Orasul nui cenusiu..cine credeti ca va voteaza..
5
1
In halul asta cand am accesat replica.era stroe in prim plan si cu cohoarda lui de slugi umile.bleah mizeriilor umane care sunteti.sa votezi psd dupa 30 de ani de jaf sistematic asta inseamna sa fi cu adevarat prost.mooe psd
9
3
Numai oameni toxici la prezidiu.Nu stiu cum va mai suporta pamantul asta impostori nenorociti.
13
3
Votati pe Iorgus toti tiganii mei ie deal nostru si o sa ne dea pamanturi la toti
4
3
Forza Iorgus, Forza Gaju, Forza Fatalau, forta tarfele mele.
8
1
Niste scursuri comuniste vor sa puna mana pe oras.Iorgus,ai distrus orasul asta,l-ai parcelat si l-ai impartit cu interlopii de carton ai orasului,numai nenorociri ai facut si acum vrei sa te voteze oamenii?!O sa ai o mare surpriza,lumea s-a desteptat,nu mai sunt tiganii de la baraci care te-au facut primar,vremea ta este de mult apusa,RIP Iorgus!
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108