REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Zeci de DOSARE de TRAFIC de DROGURI în câteva zile, în Constanța! La Sunwaves, RUPERE!

Zeci de DOSARE de TRAFIC de DROGURI în câteva zile, în Constanța! La Sunwaves, RUPERE!

Replica API 3 mai 2019 | 01:14 589

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța, au organizat, în ultima săptămână, o acțiune pentru prevenirea și combaterea consumului și traficului de droguri de risc și mare risc . 33 de dosare penale au fost întocmite potrivit Legii 143/2000.

Mai exact, în perioada 25 aprilie - 1 mai a.c., zeci de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au desfășurat, în cadrul unui festival de muzică electronică din stațiunea Mamaia, activități pentru prevenirea și combaterea traficului și a consumului ilicit de droguri. Pe perioada desfășurării activităților, au fost legitimate peste 1.300 de persoane, dintre care 415 cetățeni străini. Polițiștii, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța, au întocmit 33 de dosare penale, fiind cercetate 34 de persoane, dintre care 18 români, 7 britanici, 6 italieni, un german, un bulgar și un francez. În urma probatoriului administrat, 4 persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. Totodată, polițiștii au descoperit și retras din circuitul ilicit mai multe comprimate ecstasy, pliculețe conținând cocaină, ketamină, amfetamină, dar și muguri de canabis. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări Constanța și al jandarmilor.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca nu murea marea vedeta Ciobanu, organele nu scoteau in presa cu asa mare tam tam aceste operatiuni de nivel galactic. Cum muri Ciobanu si era si drogat, Organul Statal a iesit in presa cu mare sa captura, ca sa nu-i sara civilia in cap ca permite drogati la volan, si ai dracului de drogati, astia nu poarta nici centura, deci e un nou tip de drogat, si mai periculos.
2
0
Ai festival ai si drog. Vrei bani? Lasi festival! Lasi festival lasi si drog! Nu se poate una fara alta. De aia festivalurile se fac in afara oraselor in locuri cat mai izolate. Vin se drogheaza, delireaza, se trezessc, pleaca. In siguranta! E police free zone! Politistii stau pe margini si ii pazesc sa nu iasa din zona. Asa se tine fenomenul sub control in strainatate si se castiga si bani multi. Deci voi astia indignatii aveti de ales - ori banu' si acceptati drogul, ori ura si la gara! Intelegeti odata N-AI CUM SA STARPESTI DROGUL! Nici comunistii n-au putut. POTI DOAR SA-L CONTROLEZI!
3
0
Bai marlanilor
2
2
Bravo Dudu !
5
0
Sa ii condamne pe viata pe cei care vand droguri . Poate doar asa ii va descuraja . Altfel nu ii opreste nimeni .
20
3
Romanii nu se dezmint tot securisti dobitoci au ramas. De ce credeti voi ca se fac festivaluir din astea? Pt mizeria de muzica sau ca sa se consume?
20
2
asa si? in afara de banalul deja dosar penal ce o sa le faca? politia ii prinde si justitutia bine unsa le da drumul. si te mai intrebi de unde au justituatele mashini de lux
21
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212