REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Zeci de MAȘINI ABANDONATE pe străzile Constanței vor fi ridicate!

Zeci de MAȘINI ABANDONATE pe străzile Constanței vor fi ridicate!

Replica API 9 ianuarie 2019 | 23:28 538

Primăria Constanța anunță că în perioada următoare vor fi ridicate de pe străzile municipiului 24 de autoturisme abandonate.

În perioada următoare vor fi ridicate, inventariate și depozitate un număr de 24 de autovehicule identificate ca fiind abandonate și/sau fără proprietar pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța.

Acțiunea se va derula conform prevederilor art. 3 alin. 3 și art. 4 alin. 2 din Legea nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale, cu modificările ulterioare, a art. 7 din H.G. nr. 156/2003 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 421/2002 cu modificărilor ulterioare.

Autovehiculele ce vor fi ridicate de pe domeniul public al municipiului Constanța sunt cuprinse în tabelele atașate articolului.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe strada Stefan cel Mare colt cu strada Avram lancu este o parcare la scara A, a blocului R1, unde zace o DACIE VECHE, cu roti taiate, cu multa mizerie sub ea, unde zeci de pisici se adapostesc acolo. Nu este numai o imagine jalnica a unui cotet pentru pisici, dar este si un focar de infectie pentru copiii din zona. Cand se va ridica si aceast morman de fiare vechi care a fost candva o masina? Serviciul de salubrizare a incheiat contract si punct, dar cei in drept sa-i controleze ar trebui sa-si plece urechea si la sesizarile cetatenilor si chiar sa ia la pas strazile municipiului nostru.
5
1
Sunt pieton si trec si eu foarte des pe strada Brazdei din km 5 Constanta si vad deseurile aruncate pe acel trotuar ingust blocat de nenumarate masini parcate acolo le langa care troneaza, de cativa ani, o MASINA de INGHETATA cu nr. de inmatriculare OT87WAL. Cand se va ridica si aceast obiect deplorabil care ascunde ambalajele si sticlele aruncate in fiecare seara in aceasta zona? In zona nu sunt nici cosuri de gunoi pentru deseurile aruncate la voia intamplarii pe strada. Contribuabili suntem si noi cei care trecem prin aceste cartiere marginase. Ce face Serviciul de salubrizare?
7
0
Pe strada Brazdei din km 5 Constanta sunt abandonate, de cativa ani, doua masini: o masina de inghetata si o masina de utilaj greu, acestea ascund ambalajele si sticlele abandonate in fiecare seara in aceasta zona. Cand se vor ridica si aceste autovehicule Cand administratia Primariei Constantei va pune benere, chiar si camere, pana cand cetatenii invata sa pastreze curatenia si in aceste zone mai departate de centrul orasului nostru
5
0
Pe Lapusneanu in dreptul farmaciei farmasris e un bmw seria 3 argintiu care zace de mai bine de 1 an
1
0
strada traian 62 ,bloc k4 ....matiz ...culoare gri
0
0
tot la bdul tomis 277 linga opelul albastru este un seat verde care sta de ani buni
0
0
Proiect foarte bine gandit,avem nevoie de parcari iar aceste rable ocupa locurile .Daca doresc recuperarea sa plateasca cativa banuti in plus ,deranjul se plateste !
3
0
Pe Lapusneanu in fata Mega Image o Dacie model vechi cu Nr. CT-04-JOD. Proprietarul nu locuieste in zona dar a parcat masina in fata la magazin, in conditiile in care locatarii de la Blocurile LV16, LV17 , etc nu au locuri de parcare ca celelalte blocuri similare din zona.
2
0
Pe str M. Eminescu e stationata o Skoda rosie CT 99 FUT. E in fata casei lui Nicusor Porcusor si a fost parcata acolo cu dedicatie.
3
0
Pe Tomis 277 langa opelul albastru mai e un seat verde nemistat de cel putin 4 5 ani
2
0
Sa ridicati si Audi A8 negru, geamuri fumurii pe fata, CT.90.MUT. Este pe Eliberarii, la Alfa Beta
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218