REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ZECI de social democraţi migrează către ProRomânia: iată lista parlamentarilor care îi spun ‘pa’ lui Daddy

ZECI de social democraţi migrează către ProRomânia: iată lista parlamentarilor care îi spun ‘pa’ lui Daddy

Replica API 26 mai 2018 | 00:00 262

La Tulcea, PSD ar putea rămâne cu un singur parlamentar!

La Tulcea, PSD ar putea rămâne cu un singur parlamentar!

Victor Ponta şi Nicolae Bănicioiu

Tudose Mihai, Ecaterina Andronescu, Ionuț Vulpescu, dar şi alţii urmează să treacă la partidul condus de Victor Ponta, după cum susţin surse parlamentare. ar fi vorba de circumpscripții electorale întregi care îi întorc spatele lui Liviu Dragnea, pentru a se alătura Partidului Pro România.

Conform surselor noastre, în afară de Nicolae Bănicioiu, Mircea Titus Dobre de la Constanța, urmează o nouă „serie” de social-democrați care să migreze la Pro România. Mai mult, de la Constanța sunt anunțate alte două mutări surpriză din rândul parlamentarilor, dar numele sunt încă ţinute „la secret”. Evident, discuțiile se poartă în jurul moțiunii de cenzură, numărul de parlamentari scăzând drastic pentru PSD, fiind șanse din ce în ce mai mari să se producă schimbări în majoritatea parlamentară dacă grupul lui Victor Ponta și Daniel Constantin continuă să crească considerabil.

„Am luat decizia de a fi alături de colegii mei din guvernarea Ponta, guvernare în care am făcut multe lucruri bune, cu care am câștigat alegerile în 2012. Supărarea mea față de conducerea partidului este cunoscută, lipsa de consecvență și de deprofesionalizare continuă. Nu mai pot fi părtaș la toate aceste lucruri. (...) Stânga românească trebuie să rămână reprezentată de oameni profesioniști. Ce se întâmplă acum în partid nu mai are nicio legătură cu PSD. E doar o mică grupare de la PDL, care a pus mâna pe putere.(...) Nu ăsta este partidul în care am intrat și în care am crescut. (...) Liviu Dragnea trebuie să înțeleagă că trebuie să termine cu ipocrizia”, a declarat Bănicioiu, după anunțarea demisiei din PSD, potrivit presei centrale.

De asemenea, Ecaterina Andronescu este printre numele cele mai interesante care sunt vehiculate pentru trecerea la partidul nou înființat. Fostul ministru al Educației nu a confirmat dacă drumurile sale cu PSD se despart, însă surse apropiate Parlamentului au spus clar că este pe picior de plecare. De asemenea, Mihai Tudose a purtat discuții cu Victor Ponta în cursul săptămânii, ceea ce înseamnă că ia în calcul trecerea la Pro România. În cazul lui Ioan Vulpescu, fost ministru al Culturii sub conducerea lui Victor Ponta, nu este o surpriză plecarea lui din PSD, mai ales că a existat o foarte bună colaborare între cei doi.

Alte nume interesante avem la: Tulcea - Radu Anişoara, Simion Lucian-Eduard; Brăila - Suciu Matei, Gavriliţă Bianca Miruna, Pau Radu Adrian, Simonis Alfred Robert; Caraş Severin - Jivan Luminiţa Maria, Mocioalcă Ion Spânu Ion; Buzău - Ciolacu Ion-Marcel, Dobrică Ionela Viorela, Păle Dănuţ, Lazăr Sorin, Radu Nicolae Sebastian Valentin.

Amuzant de remarcat că, la Tulcea, PSD ar putea rămâne cu un singur parlamentar, şi anume actualul ministru de Finanţe, Eugen Orlando Teodorovici.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poate vine si Viorica la voi !
1
0
Nu v ati saturat de lichele hoti vanzatori de tara si escroci? Toti 27 de ani va u adus in sapa de lemn .Puteti oare vota acest imbecil fost golan in gara din Paris si racolat de PSD ?Cine a fost tacsu cel care a contribuit la crime in '89 Moarte tradatorilor!
2
1
Dupa ce spune omu asta de la ziar, nu mai avem guvernare. Bun , normal ar fi sa fie noi alegeri, si din nou PSD va castiga alegerile. Si iar timp pierdut, iar bani cheltuiti, iar intreruperi in atragerea de bani europeni, etc. La romani ca la nimeni. Asa prin absurd, ce ziceti sa avem ministri ca Ciolos, Boc, Basescu, Ponta, Orban. Mama mia , ii ajungem pe nemtii lui Werner.
0
1
Mai sunt cativa de plecat , lungociul care oricum tradeaza , ca el e stresat si cu creeerul pilaf.... dar muncitor cica....
3
0
Ponta si banicioiu sunt cioclii COLECTIV.Dati-le votul pt ca nu au dat legi pt desfasurarea de concerte in locatii sigure si la preturi accesibile oricarui gen muzical.Cei 64 care au pierit ar fi votat cu ponta?
4
10
Cine sunt astia care fug dintr-o parte in alta? Doar niste nume nimic altceva .
7
4
Vrem schimbari si in prefectura Constanta, unde avem o mandrete de prost pe scaunul prefectului. Cum plm sa mearga treaba in Romania cand sunt promovati in continuare toti prostii. Las-o-n poola mea! Pana cand?
15
2
Din lista de indivizi fara caracter si oameni de cacat securist ai gruparii Stroe Felix-Dumitrache Ion mai sunt si penelistul senator de Brebeni, Moga Nicu om de casa al socrului Sarbu, secatura Mihu Fane securist la ordin, derutatul Babus Radu penal machidonizat ce asteapta ordinul cu morcovul in cur si fostul pedelist ajuns din greseala Visan Gica, care abia asteapta sa se alature operatiunii Cornul si laptele, derulata de bunul prieten al lui Fagadau Decebal, Falcuta Dobre Mircea, care odata cu sectionarea bariatrica a stomacului a ramas si fara bruma de creier de brutar. Felicitari Stroe!
6
1
Veorica Vasilica, i a pus capac lui Liviulica!Liviulica nici nu stii cit de mic in viitorul apropiat, vei fi!!!
9
5
OUT! Sa dispara!
7
3
Felicitari Victor Ponta
12
9
Fiecare pasare,pe limba ei piere.Asa si cu tov Dracnea,va pieri tot de mana unor tovarasi la fel de rosii ca si el.Dar sa nu omitem si remarca pontacilor care arunca vina pe pdl si cred ca implicit pe Basescu ca ,de asa este moda la ei la ciuma rosie,ei nu sunt niciodata vinovati.Distrugere grabnica si definitiva mizerii comuniste!
11
6
probleme , mai ?!
10
1
daca citesti numai titlul, crezi ca PSD s-a destramat, zeci de deputati si senatori au migrat si unde la mikey mincinosul. Oportunisti si neica nimeni bine ca se inscriu in partidul lui pontacu ,maine poimaine citesti pe nustiu unde ca si-au dat demisia si de aici si pleaca in alta parte.Electorat,morala ,bun simt nu mai este cazul ,dar ciolanul.....!!!!!
12
9
Ponta a ajuns de doua ori pe calul cel mai bun dar basescu si klaun ionescu l-au hartuit si speriat asa ca a sart ca prostul din sea . Acuma cind altcineva calareste in sigturanta , piticul a turbat si vrea sfarsitu lumii.
6
6
Nu cunosc politica dar cred ca ne-am facut de CACAT cu primministrii din ultima perioada ,Viorica este pur si simplu nevinovata si delicioasa...
16
3
ramine Dragnea cu coardele lui din guvern sa ne conduca.
22
5
Si.viorica?ca ea.oricum nu stie.unde se afla
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218