REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Zelenski acuză Rusia că a blocat exportul a 22 de milioane de tone de alimente

Zelenski acuză Rusia că a blocat exportul a 22 de milioane de tone de alimente

Replica API 24 mai 2022 | 22:47 1022

Zelenski acuză Rusia că a blocat exportul a 22 de milioane de tone de alimente. O criză energetică va urma rapid unei crize alimentare dacă Ucraina nu va primi ajutor pentru a-și debloca porturile, spune președintele, conform Mediafax.,

După o întâlnire cu premierul portughez António Costa, Zelenski acesta a declarat presei:

Comunitatea mondială trebuie să ajute Ucraina să deblocheze porturile maritime, altfel criza energetică va fi urmată de o criză alimentară și multe alte țări se vor confrunta cu ea.

„Rusia a blocat aproape toate porturile și toate oportunitățile maritime de a exporta alimente - cerealele noastre, orzul, floarea-soarelui și altele. O mulțime de lucruri. Va fi o criză în lume. A doua criză după cea energetică, care a fost provocată de Rusia. Acum va crea o criză alimentară dacă nu deblocăm rutele pentru Ucraina, nu ajutăm țările din Africa, Europa, Asia, care au nevoie de aceste produse alimentare”, a afirmat Zelenski, potrivit The Guardian.

El a adăugat că o modalitate de deblocare a porturilor ar fi prin intermediul unei soluții militare, care ar implica procurarea de noi arme de la aliați, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
.***u 17 mesaje scrise la comanda in 20 min. si postate in timp record : cum reusesti aceasta performanta ? ... ca normal nu poti sa postezi mai mult de un comentariu in 24 de ore ? Te rugam sa iti bagi un tampon in gura si mai scuteste-ne cu propaganda a**a ieftina ! Mai du-te dracu cu rusii si cu ucrainienii tai, postacule ! Daca esti r***n scrie despre saracia in care se zbat romanii in prezent !!! Daca esti strain atunci pupa-i pe toti romanii in kur , idiotule sau... idioato , cu Zelenski si cu Putin al vostru ... slavilor ! SICTIR !!!
1
0
Imaginati-va ca ati avut coronavirus, v-ati vindecat, iar acum de fiecare data cand luati iar coronavirus, fie aveti o simpla raceala, fie nu aveti deloc simptome. Totusi ii infectati si pe cei de langa voi cand intrati in contact, dar daca sunt imuni, sunt ok. Iar cei care nu au facut boala, o fac prima data sub forma grava sau normala. Cu cat evolueaza covid, cei care nu au facut deloc au sanse m**i sa faca o forma grava, ceea ce ne scade moralul... Cam a**a a fost si cu tribul salbatic. Si la fel poate fi si cu civilizatia extraterestra. Se vorbeste tot mai des despre o posibila vizita...
7
0
Si ca sa a**c un argument care sa-mi intareasca teoria de mai jos, va dau exemplu oameni de stiinta care au descoperit triburi salbatice, triburi virgine, care nu au intrat DELOC in legatura cu omul civilizat. Oamenii de stiinta au incercat sa se apropie, dar au fost intampinati cu violente, fiind salbatici. Au rapit unul dintre ei pentru a incerca sa-i invete limba, pentru traducere si a face legatura intre cele 2 civilizatii. Insa s-a imbolnavit imediat si a murit la scurt timp. De ce? Pentru ca sistemul lor imunitar nu a facut fata in contact cu un om din ziua de azi. Intelegeti?
0
0
Probabil ca o sa ma credeti nebun, dar exista o posibilitate ca extraterestii sa ne fi vizitat IAR, in urma cu cativa ani si sa ne fi adus coronavirus, pentru a ne pregati de un posibil contact cu o civilizatie extratereastra. Da, ma, stiu! Suna a nebunie, dar e mai aproape de adevar decat de fictiune! Iar aici nu e vorba de omuleti verzi, pentru ca orice are viata si provine din exteriorul Terrei se numeste automat extraterestru. Iar OZN inseamna orice nu putem identifica si zboara, nu inseamna automat ca e "naveta spatiala". Logic, nu? Coronavirus si celelalte!
0
0
Iar sufletele noastre, dupa o asa numita de noi moarte, pot calatori libere in spatiu in cautarea Imparatiei Cerului. Probabil fiind singurul loc din univers sau universuri, care ar detine conditiile prielnice vietii. Raiul! Iar pentru a fi acceptati acolo vom fi primiti doar dupa Judecata de Apoi. Stiu ca suna ciudata, e un amestec de religie, fictiune si stiinta, care in opinia mea cam are sens, avand in vedere modul in care evolueaza lucrurile, informatii stranse de mine in parcursul cunoasterii. Mediu in care traim e generat de noi. E irelevant cum era lumea in perioada lui Iisus sau acum.
2
0
Imaginati-va ca exista o civilizatie avansata, cu tehnologie avansata care ii permite calatoria rapida in spatiu cu viteza luminii, a**a ar permite unor astfel de nave sa calatoareasca de la o alta planeta cu viata precum Terra, ar veni aici si ar lasa un Adam si Eva sa se inmulteasca, deoare Terra ar oferi conditii de viata prielnice omului, asemanatoare cu cele din cealalta parte. Ne-au lasat sa ne inmultim si sa respectam anumite doctrine si ne urmaresc in permanenta. Au mai venit, au tot lasat mesaje, culmea tot pe cer, deci exita o logica in toate evenimentele biblice.
2
0
Si vreau sa tineti cont de o chestie. Timpul este relativ. Faptul ca imbatranim se leaga de mediul in care traim, de mediul si conditiile pe care ni le ofera planeta noastra. Dovada este ca nu toti imbatranim la fel, in functie de varsta. Deci, cine are posibilitatea de a calatorii in timp si traieste in conditii perfecte necesare functionarii constante a organismului uman, fara imbatranire, poate trai vesnic. Vezi ridicarea la cer a lui Iisus. O civilizatie avansata, cu tehnologie avansata. Teoretic, cine ne-a facut sau creat pe noi, este singurul Dumnezeu al nostru. Indiferent sub ce forma.
2
0
Si inca un detaliu, Maria era o femeie desfranata si de origine evreiasca. Astfel se confirma teoria antihristului final, ceea ce aduce in discutie marea posibilitate ca Vladimir Putin sa fie insusi Satana, antichristul, cel care aduce sfarsitul lumii si pe care Iisus Hristos va veni ca sa-l invinga. Daca va informati bine din istorie, din CER au venit toate semnele divinitatii, e clar ca undeva din spatiu. Nu e nimic mistic, magic, ceva din spatiu se apropie si o simtim cu totii. Despre extraterestri se zvoneste ca ne vor da mai intai boli, sa ne pregateasca, sa ne slabeasca, iar poi vin.
2
0
Pe ma-sa lui Putin o chema MARIA. Daca observati ca in Rusia s-a atins nivelul maxim de BLASFEMIE, iar Vladimir Putin e prezentat ca SALVATORUL ORTODOXIEI lumii, nu ne-ar mira sa ne minta si ca Vladimir Putin este de fapt Iisus Hristos si ca a venit a 2-a o**a sa ne salveze de europenii aia care a**c sfarsitul lumii. Dar ce sa vezi, omenirea ar trai milioane de ani, daca nu ar exista AMENINTAREA CU DISTRUGEREA TOTALA folosinde NUCLEARELE RUSESTI! Nu cumva a**a e antihrist? Falsul profet? Biblia zice ca insusi Iisus Hristos va veni sa ne salveze de antihrist, de falsul profet al apocalipsei.
0
0
De ce au facut a**a milogii din A U R? Pentru a-si aratat sustinerea fata de Rusia in razboiul si genocidul din Ucraina. A 2-a zi a aparut ochelaristul ala, ambasadorul Rusiei din Romania cu declaratii ca totul e ok, conform planului. Voi realizati ca astia din A U R considera ca rusii sunt eliberatori? Ca ii primesc cu bratele deschise ca sa ne "denazifice" cum spun ei si sa ne bage ortodoxia satanista ruseasca pe gat si sa ne rupa de orice are legatura cu VESTUL, cu europenii si cu americanii? Ortodoxia reala s-a rupt, dezis de cea satanista din Rusia. Ivan cel Groaznic patriarh al Moscovei?
5
0
Si va spun eu de ce, pentru ca am fost acolo, i-am urmarit! Au fluturat steagul Rusiei si au strigat "LIBERTATE, LIBERTATE", "ROEXIT, ROEXIT!". "Jos Iohannis!" si "NUIE MATO!" Ba nimeni nu a filmat de acolo, voi realizati cat de grav e***? Le-au spart telefoanele catorva indivizi care au incercat sa filmeze si au fugit aia mancand pamantul. A**a e terorism separatist. JOS A U R! Moarte lui Putin si satanistilor din Rusia! Inchisoare pe viata pentru tradatorii de tara si de neam, pentru rusofilii din Romania!!!
0
0
Sper ca ati observat ca putinistul a**a si tradator de tara si de neam care este George Simion din A U R, a devenit agresiv fizic si verbal FIX cand Popescu a declarat ca A U R primeste bani din Rusia, atunci s-a dus Simion si l-a luat de gat. La fel cand s-a dus la sediul Digi pentru ca Popescu a spus iar ca A U R e tropeta Rusiei in Romania si ca e saltat in slavi de sputink tv de propaganda ruseasca. Spuneti ceva de Rusia langa astia din AUR si o sa vedeti ce se intampla. La protestul de la ambasadar Rusiei nu mai avea baterie la telefon. Da, sigur!!! HAHAHA! Nimeni de acolo nu a filmat!!!
0
0
Putin e un cacat in ploaie, puppet! I-au creat imaginea a**a de vai doamne liderul puternic al Rusiei, este FIX modelul in care e venerat dictatorul Kim din Coreea de Nord. Acelasi tipar! Aia sunt mintiti ca Kim nu are a**s si ca nu se caca, ca e prea ocupat cu munca in folosul poporului. WTF! hahaha! Stiu ca pare stupid, dar chestiile astea sunt prezentate ca fiind reale la ei in tari. A**a e chestia cea mai ciudata. Informati-va! Cine ii scade din procente lui Putin, cade de la balcon sau bea ceai otravit. Exact cum se incearca aducerea la putere a lui George Simion prin A U R.
0
0
Nu-ti trebuie mult creier ca sa realizezi ca Vladimir Putin a**a botoxatul, care povesteste ca dormea cu sobolanii in casa si ca ma-sa, a lui Putin, era sa moara de foame, a lesinat, iar el s-a speriat ca e moarta, iar doctorii i-au spus ca din cauza lipsei mancarii a lesinat, dar si-a revenit. Voi realizati ca amaratul a**a de Putin e o marioneta KGB? Rusii au violat, omorat si furat tot in sute de tari mici si nevinovate pe care le-au invadat de-a lungul istoriei, iar in prezent puneau ei un muritor de foame ca Putin la carma tarii? Tac-su incercuit de nazi, cu pai in gura in lac. Serios?
0
0
Putin primeste ordine ca un papitoi, e doar o marioneta. Era nevoie de un tap ispasitor, dupa ce inceteaza masacrul, genocidul facut de rusi in Ucraina, Putin o sa fie eliminat de satanistii sovietici din Kremlin. Apoi se vor spala pe maini, mintind ca nu sunt rusii vinovati, ci Putin ca era dictator si ca il avea pe Satana in el. Exact cum s-a spalat pe maini de vina Pilat din Pont, dupa ce a comandat rastignirea lui Iisus Hristos...
0
0
Repet, Putin este doar un amarat de agent KGB, care a fost scos in fata imediat dupa 1991 cand s-a dus pe p**a URSS-ul. Atunci exista putin 1, putin 2. Nici macar nu e numele real Putin, ca drept dovada e ma-sa, care poarta alt nume si locuieste in Georgia. Nu e de mirare, si Stalin tot din Georgia era. Putin a fost luat de langa familia lui din Georgia si a fost crescut de niste agenti NKVD din care facea tac-su, fost paznic in garda de criminali sovietici, iar bunicul lui Putin era bucatarul lui Stalin. Tac-su lui Putin era ipotent si avea o boala cu transmitere sexuala. Putin e infiat.
0
0
Putin e un fost agent KGB, cunoscut drept ADAMOV. E un simplu agent, un maimutoi, marioneta. V-ati lasat voi pacaliti de propaganda ruseasca, care il prezenta ca lider model, dar el e vai de capul lui saracul. I-au facut si operatii estetice cu botox, sa aiba fata de MILOG, sa para credibil si nevinovat, sa ascunda gesturile care ii scot in evidenta slabiciunea. Voi nu ati vazut clipuri in care tremura de emotii, video in care plange ca o pasarica. Cand cade de pe scena si il ridica in picioare toti liderii ca pe un copilas. Doamne fereste! Cand cade pe gheata ca ultimul pacala, l-ai vazut?
2
0
Pentru a**a de jos. Tu realizezi ca Vladimir Putin este o marioneta, nu? Daca maine dimineata vezi la stiri ca milioane de rusi au iesit in strada sa protesteze si se anunta o revolutie, in secunda 2 Putin intra in proces de eliminare. Credeti ca Putin conduce Rusia? Nu stiu daca ati vazut, dar primeste cartoane scrise cu ce trebuie sa spuna. Exista grupul silovski din care se alege alta marioneta, dar in spatele lor sunt niste satanisti cu bunici din cercul lui Stalin. Aia nu au carti de identitate, nici macar nu exista oficial, sunt agenti stalinisti din t**a in fiu. Informeaza-te!
2
0
Mai dute-n m00rti matii de marioneta
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108