REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Zi FATIDICĂ la Constanța: EXPLOZII, CĂLCAȚI de TREN și MAȘINI RĂSTURNATE

Zi FATIDICĂ la Constanța: EXPLOZII, CĂLCAȚI de TREN și MAȘINI RĂSTURNATE

Replica API 8 mai 2021 | 00:17 9424

Ziua de 6 mai 2021 a fost una plină de evenimente nefericite care au solicitat la maxim forțele de intervenție din județ. Explozii urmate de incendii, accidente rutiere cu victime, persoane găsite înecate sau lovite de tren sunt doar câteva din incidentele petrecute în Joia Albă sau Joia Rea.

Începutul zilei a fost unui de rău augur atunci când reprezentanții ISU au fost solicitați să intervină pe strada Suceava, acolo unde un apartament a fost inundat de fum. Din fericire nu au existat victime.

Șase accidente rutiere pe drumurile din Constanța

Nici participanții la trafic din județ nu au fost mai norocoși, 6 evenimente rutiere petrecându-se pe drumurile din județul Constanța. Primul dintre ele s-a petrecut în Valu lui Traian, la intersecția străzilor Împăratul Traian cu Islazului. Au fost implicate trei autovehicule, 3 persoane fiind rănite, acestea refuzând însă transportul la spital. În următorul a fost implicată și o motocicletă, accidentul petrecându-se la Poarta 1 și soldându-se cu o victimă conștientă. A urmat apoi un impact între două autoturisme dintre care unul a ajuns în șanț, în dreptul localității Ghindărești, fără victime omenești. Trei autoturisme au fost implicate în accidentul de la ieșire din Cernavodă către Cochirleni, aici existând și o victimă conștientă. În localitatea 2 mai a avut loc un accident soldat cu o victimă încarcerată și cu un autoturism căzut în șanț.

O femeie a fost găsită moartă în casă

Din păcate au existat și evenimente cu victime omenești. Astfel, o persoană a fost găsită înecată pe malul canalului, în dreptul localității Remus Opreanu, fiind vorba despre un bărbat, neidentificat, de aproximativ 70 ani. Cea de-a doua victimă a fost o femeie, de aproximativ 83 de ani, care a fost găsită decedată într-un imobil, situat pe I.G.Duca, aceasta fiind transportată la morgă în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Potrivit informațiilor noastre, femeia era cunoscută cu afecțiuni medicale. Potrivit informațiilor noastre, ultima victimă s-a aruncat în fața trenului, fiind acroșat cu scara locomotivei. Conform primelor cercetări, polițiștii de la transporturi au stabilit că este vorba despre un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Ștefan cel Mare, județul Constanța.

Explozie la mănăstirea Sf. Gheorghe de lângă Tichilești

O explozie a avut loc la mănăstirea Sf. Gheorghe, de lângă localitatea Tichilești fără a provoca un incendiu. Potrivit informațiilor noastre explozia ar fi avut loc într-o anexă din curtea mănăstirii, în urma unor acumulări de gaze, butelia nefiind afectată. Un călugăr și un preot, de 45 și respectiv 50 de ani, au suferit arsuri, unul dintre aceștia, preluat de un echipaj SAJ, a avut arsuri pe membre şi torace, pe aproximativ 30-40% din suprafaţa corpului şi era conştient. Cele 2 victime au fost intubate de către medicul de la SMURD și transportate la spital cu suspiciunea de arsuri de căi aeriene. Potrivit reprezentanților ISU: ” Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină lângă Tichilești, la mănăstirea Sf. Gheorghe, acolo unde a avut loc o explozie. La fața locului s-au deplasat 9 pompieri, cu o autospecială de stingere și un SMURD B din cadrul Stației de Pompieri Hârșova. La locul intervenției s-a găsit o anexă afectată de explozie, care a avut loc din cauza acumulărilor de gaze de la butelie. Mănăstirea se afla la circa 50 de metri de anexă și nu a fost afectată.

Explozie urmată de incendiu, în Poarta 6

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, joi, 6 mai, pe strada Fundătura Arcașului din municipiul Constanța, zona Poarta 6, acolo unde a avut loc o explozie. Se pare că aceasta a fost urmată de un incendiu. Incendiul produs la etajul 3 a fost lichidat. O persoană s-a autoevacuat din apartament, fiind evaluată de SMURD. Au fost evacuate cu autoscara alte două persoane, care locuiau la etajul 4. În momentul în care a izbucnit incendiul, acasă era capul familiei, soția sa fiind la serviciu. Potrivit martorilor, incendiul s-ar fi produs de la un scurtcircuit. Bărbatul a fost intoxicat cu fum, inițial, a refuzat transportul la spital, însă, în cele din urmă, a acceptat să fie transportat la unitatea spitalicească, pentru investigații. În momentul în care au auzit bubuitura, cei care locuiesc la etajul 4 au încercat să iasă din locuințe pe ușă, însă nu au putut, din cauza fumului, fiind nevoie de intervenția pompierilor.

Incendiu din cauza unei lumânări, la un apartament de pe I.C. Brătianu

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, joi, 6 mai a.c., în Constanta, pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 88, blocul SR8B, etajul 1, acolo unde a izbucnit un incendiu. La faţa locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 atpvm, 2 echipaje SMURD B şi un SAJ. Nu au fost victime. Din cauza fumului dens, au fost evacuate 15 persoane - 12 adulţi şi 3 copii. Alţi 15 locatari s-au autoevacuat. Două persoane au suferit atac de panică dar au refuzat transportul la spital.

Citește și EXPLOZIE urmată de INCENDIU, în POARTA 6! VIDEO!

EXPLOZIE la MĂNĂSTIREA Sf. Gheorghe!

Incendiu într-un apartament de pe I.C. Brătianu. VIDEO

Bărbat lovit MORTAL de TREN, în gara Saligny

Persoană ÎNECATĂ în canalul Dunăre Marea Neagră

ANCHETĂ la CONSTANȚA: FEMEIE găsită MOARTĂ!

ACCIDENT rutier în Valu lui Traian, 3 MAȘINI IMPLICATE

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai murim si din alte cauze , ca de covid ne-am saturat , deja este banal...
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468