REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Zi mare pentru Radu Mazăre! Fostul primar al Constanţei se ÎNSOARĂ astăzi în penitenciar

Zi mare pentru Radu Mazăre! Fostul primar al Constanţei se ÎNSOARĂ astăzi în penitenciar

Replica API 10 iulie 2019 | 23:32 948

Radu Mazăre renunţă la burlăcie! Fostul primar al Constanţei se va cununa civil cu Roxana Mihalache, femeia care i-a fost alături în momentele grele din viaţă. Evenimentul va fi unul restrâns, la care vor participa fraţii, fiul, mama şi rudele Roxanei, dar nu mai mult de 10 persoane. Nu va fi petrecere, vor sta cu toţii, preţ de câteva minute, în jurul mesei şi vor putea sărbători, dar nu cu şampanie, aşa cum este normal la astfel de evenimente, ci doar cu apă, sucuri şi fursecuri.

Într-una din vizitele anterioare la penitenciar, mama lui Radu Mazăre spunea că ar fi vrut să aducă pentru acest moment vin pregătit de tatăl fostului edil, în 1975, când Radu Mazăre avea şapte ani, pe care sunt puse etichete pe care scrie ”Se va deschide la nunta lui Radu”. Regulamentul penitenciarului nu permite consumul de băuturi alcoolice.

Cununia civilă va fi oficiată de un ofițer de stare civilă de la sectorul 5 al Capitalei, la Sectorul “Vizite” al penitenciarului sau vorbitorul închisorii, cum este cunoscut.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai tii minte dragul meu prieten cand radeai de lume ca plimba x carutu pe faleza tu acum ca virgula calcatoreasa cum este phaha eu zic pe viitor sa nu te mai dai asa de important ca nu ai fost si nici nu esti stai cuminte nu te mai da asa de mare hai sa vad cand am timp sa iti aduc un pui prajit
0
0
dupa nume realizati ca va iau pe toooti in .ulica.Radule fi taaaare men.Tare din nou activitati si iar activitati tata.Nu ai alta treaba.Te asteapta fratele.Cunoscatori necazului'' cunosc ce spun altefel inocenti pe toooata tarlaua.
1
0
Va doresc sa sugeti pula langa mine for ever ca asa vrea pula dmecherilor din sistem.muie sri,muie johannis si alte zdrente fasciste.
2
3
Nu a gasit-o pe asta mai bleguta ca sa il ia.Asta stie ca dupa cativa ani patachina scarboasa va iesi si se va intoarce la milioanele de euro din banca. Sigur nu il vor tine 9 ani,gasesc ei ceva sa il scoata mai devreme,scire vreo carte,buna purtare.Ia sa ii confiscati toti banii,ca sa isi recupereze statul prejudiciul si apoi sa vedem daca mai arunca mucii cineva pe el Iti doresc sa stai cu tiganii tai acolo si cand vei iesi cu ei de gat,pentru ca ai facut HCoanda in cartierul meu si ai distrus linistea zonei pe vecie.Sa fii si tu binecuvantat de tiganime toata viata ta,ptr binele facut noua
2
2
Un clown hotz poponaut. Muye psd muye mazare muye fagabou. Ti ai draq de specie de hoti si koorve
4
4
Se striga si darul ? Sau se da in plic
6
2
muie psd nu este injuratura si mai degraba o alintare. muie psd. hoooo
7
7
sa ti moara la intrare,drogatule!
9
4
Trist ! Miliardar cu mireasa care pana dimineata se fute cu altul ! O merita din plin mascariciul ! Decat asa nunta mai bine un parastas !
13
2
de ce n-a deschis masa sticlele alea de vin la prima nunta?
12
1
a stiut el unde sa faca nunta ........ la racoare, s-a orientat bine pe caldura asta, tocmai de asta a asteptat atat de mult sa se insoare
12
1
oare cine vine de la PSD ? era membru de baza , avea si mai are acoliti acolo .Nicusor nu participa ? doar erau doi borfasi ce pradau impreuna.
14
0
Cine ma mai arde in cur acum
7
2
Mazare a fost cel mai bun primar pe care l a avut Constanta
5
19
Mireasa e cam cracanata si tinuta capra la parnaie. Despre care mireasa e vorba?
12
3
Avem o tara vesela cu mult circ !-_--astazi sintem in nunta !!!
16
1
Si totusi Radu a fost un membru marcant al PSD. Fara PSD nu putea fura atat de mult. De aici si nunta pe interes.
19
3
Sa ai barca in sufragerie si apoi sa ai nunta pe baraca cu grilaj la geam inseamna sa fi mafiot!Sa aduceti banii,mai cu elan asa,faceti plata!Sotia va purta o rochie de la Incatusato Zeghea ca de la Zegna va dadea sifonierul afara din casa pana acum ceva ani,mai da din haine pe la De Vito in varianta feminina cu gusa sa mai faca o poza 2 Gucci pe la Tv
15
3
Amice Muie pesede nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca dau de pamant cu tine! Clar!
2
23
un bufon pe viata, v-a latra ca o javra ca sa fie in atentie tocmai de sub pamant unde e ingropat. Pacat de Roxana ca e fata finuta, ori se marita pentru bani cu un cadavru viu
19
2
Casa de piatra! Cu zabrele la geam! Cica dupa nunta, mireasa ii lasa lui mazare rochia, la cererea colegilor!
20
2
la multi ani ! ACOLO
18
1
LE CANTA LAUTARI DE LA CHISINAU ,,BOTGROS.
11
3
te mai insori?o sa iesi la 70 din puscarie,asta o sa se sature de drumuri si o sa te lase....
19
2
Te pomenesti ca din cauza asta a venit Urdea din Costa Rica,o fi invitata de onoare.
22
1
da-i ma-tii ! dar ea prefera filipinezii , si tu esti un produs multinational la cati tati ai ! mai grav este ca si nevasta-ta are acelasi obicei , suge pula !
5
18
Are nunta Mazare. Il fac puscariasii mireasa!
24
3
Cat a fost in libertate a umblat cu haremul dupa el, acum nici dracu nu se mai uita la el.A gasit-o pe asta mai bleguta si a pus mana pe ea sa aiba grija de el la beciul domnesc cine stie cat timp de acum in colo si s-o ingrijeasca si pe maica-sa la batranete si nu oricum, ci cu acte in regula si cat mai curand sa nu se razgandeasca fata.Iar drept recompensa ii daruieste colibele din Madagascar.
28
1
Ii urez "puscarie de piatra" !
29
4
O casatorie nascuta dintr-o dragoste unica, profunda.....cea pentru bani.
32
4
da-i-as muie cu cacat !!! Inclusiv urmasului in primarie !!!
32
7
Un infractor nenorocit care a distrus orasul Constanta
45
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272