REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ZI NEAGRĂ pe DRUMURILE din CONSTANȚA: 60 de MAȘINI AVARIATE și 50 de VICTIME. VIDEO

ZI NEAGRĂ pe DRUMURILE din CONSTANȚA: 60 de MAȘINI AVARIATE și 50 de VICTIME. VIDEO

Replica API 17 iulie 2021 | 00:34 2415

Vineri, 16 iulie, a fost una dintre cele mai grele zile din acest sezon estival. Mai multe accidente rutiere au fost înregistrate, vineri, 16 mai 2021, cel mai spectaculos fiind cel de pe A2. Acesta a deschis seria accidentelor din cea mai neagră zi a săptămânii. S-a întâmplat la kilometrul 183, sensul București-Constanța, zona localității Medgidia, din cauza ceții. Bilanțul final: 55 de mașini lovite și peste 150 de persoane implicate, unele dintre acestea, printre care și copii, au fost transferate la Spitalul Județean Constanța. A urmat apoi un accident pe varianta Techirghiol, unde au fost implicate trei autoturisme şi au fost scurgeri de combustibil. Cel de-al treilea accident s-a petrecut din cauza unui șofer mult prea curios care a vrut să vadă accidentul petrecut pe A2, din cauza curiozității acestuia 3 autoturisme fiind avariate, accidentul soldându-se cu 10 victime, conştiente, neîncarcerate. Ultimul eveniment rutier s-a petrecut la ieşire din Constanţa spre Cumpăna, unde impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de o femeie, de 39 de ani, și un bărbat, de 38 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, care a fost și încarcerată. Spre seară, un alt accidentul a avut loc la Năvodari, cu două mașini avariate.

Trei evenimente rutiere pe A2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că pe autostrada A2 București-Constanța, au avut loc trei evenimente rutiere distincte:

- km. 181, la limita dintre loc. Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, eveniment în care au fost implicate 2 autovehicule. Potrivit primelor informații, 4 persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale;

- km. 181+500 de metri, sensul către Constanța, s-a produs un accident în care au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, 2 persoane au fost rănite;

- km. 183, municipiul Medgidia, sensul către Constanța, a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule. În momentul de față, la acest eveniment au fost rănite ușor 2 persoane (doi minori în vârstă de 6, respectiv 9 ani).

Filmul accidentului de pe A2, București-Constanța

S-a dat alarma în jurul orei 7.30, pe Autostrada Soarelui. Inițial, s-a anunțat că sunt implicate într-un carambol 10 mașini, ulterior, numărul acestora a început să crească. Evenimentul s-a soldat cu mai multe victime. În urma evenimentului rutier, a fost activat planul roșu de intervenție.

52 de autoturisme implicate în 4 zone de carambol cu 146 de persoane. Carambolul s-a desfășurat pe o lungime de 2 km, spun oficialii. Până la ora 10, au fost 15 victime transportate la spital, 5 copii, 10 adulți și 7 asistați la fata locului. Ar fi vorba despre 55 de autoturisme cu 155 persoane implicate.

Prefectul județului, la fața locului

„Incidentul care a condus la 55 de autovehicule cu peste 146 de persoane. Adaptarea vitezei la condițiile de drum. Circulația va fi în curând reluată. Cei care nu au fost implicați în accident își vor continua drumul spre Constanța. Nu este niciun deces, victimele au fost transportate la Spitalul Județean Constanța și la Spitalul Medgidia. Avem o coloană de 6-7 km în spate. Trebuie să adaptăm viteza la condițiile de drum. Estimăm cam 2 ore pentru ca traficul să revină la normal”, a declarat Silviu Coșa, prefectul Constanța.

Accidentul de la Techirghiol, fără victime

Accidentul de la Techirghiol nu s-a soldat cu victime, fiind trei autoturisme şi au fost scurgeri de combustibil.

Accident din cauza curiozității

Accidentul de pe A2, sensul Constanța-București, s-a petrecut din cauza curiozității unui șofer, dornic să vadă celălalt accident. Din cauza acestuia, 3 autoturisme au fost avariate, accidentul soldându-se cu 10 victime, conştiente, neîncarcerate. Toate victimele au refuzat transportul la spital.

O victimă încarcerată, la accidentul din Cumpăna

În cursul zilei de vineri, 16 iulie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39E, dinspre municipiul Constanța către comuna Cumpăna. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două Autoturisme, conduse de o femeie, de 39 de ani, și un bărbat, de 38 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unde trebuia sa serviti sclavi grabiti?
0
0
concediul cand stai cu botul in spatele altuia sa i mirosi noxele!
2
0
uiteasa scapam de rable.banii de pe seminte si parizer se duc pe platforma.stati acasa taranoilor,la cimp,e vremea pepe ilor,vine a strugurilor!
3
1
Pentru o zi de cazare v-ati alergat si a-ti facut accident
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108