REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ZI NEAGRĂ pe DRUMURILE din Constanța: ACCIDENTE PE BANDĂ RULANTĂ!

ZI NEAGRĂ pe DRUMURILE din Constanța: ACCIDENTE PE BANDĂ RULANTĂ!

Replica API 30 ianuarie 2020 | 00:00 291

Mai multe accidente rutiere au fost înregistrate în județul Constanța, în ziua de marți, 28 ianuarie. Din păcate, unele au fost grave, iar în Valu lui Traian o femeie a murit. În toate cauzele, polițiștii rutieri au declanșat cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați în dimineața zilei de marți, 28 ianuarie, să intervină la un accident rutier în localitatea Valu lui Traian. În urma accidentului, care a avut loc pe sensul de mers spre Constanța, un pieton, o femeie, a fost lovită e o mașină. La accident au intervenit două autospeciale: SAJ B2 și SMURD C. Potrivit anchetatorilor, un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un autoturism pe DN 3 unde, în dreptul unei pensiuni, a surprins și accidentat o femeie de 81 de ani, care ar fi traversat prin loc nepermis și fără a se asigura, din stânga conducătorului auto. Din păcate, victima a decedat. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment. Apoi, salvatorii au fost solicitați să intervină la Medgidia, după ce un şofer a intrat cu maşina într-un stâlp, în parcarea liceului numărul 2 din localitate. Şoferul a fost rănit. Se pare că accidentul rutier a avut loc pe fondul vitezei. Conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani, a pierdut controlul direcției de mers, părăsind partea carosabilă spre stânga și intrând în coliziune cu un stâlp pentru iluminat public. În urma impactului, autoturismul a ricoșat într un TIR care se afla staționat regulamentar. Apoi, un alt accident rutier a avut loc pe bulevardul Tomis, coliziunea fiind între un autoturism și un autobuz, în zona Victoria. Accidentul s-a soldat cu o victimă, pasager în autobuz, aceasta fiind conștientă și cooperantă. În continuare, tot pe 28 ianuarie, două autovehicule au intrat în coliziune pe bulevardul Aurel Vlaicu, înspre Cireșica, în zona unui sens giratoriu, o persoană fiind rănită.

Încă un accident în zona Victoria, la aceeași dată!

O nouă intervenţie a medicilor și polițiștilor a avut loc tot în Medgidia! Printr-un apel la 112 s-a sesizat faptul că, pe strada Romană, a avut loc un accident în care au fost implicate două autovehicule. Potrivit primelor date, două persoane sunt rănite. Mai exact, în jurul orei 14.15, un tânăr, de 22 de ani, a condus un autoturism pe strada Romană din municipiul Medgidia, iar la intersecție cu strada Ovidiu, pe fondul nerespectării indicatorului ,,Stop", a intrat în coliziune cu un auto care se deplasa din stânga, pe drum prioritar. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a trei persoane (șoferul din primul auto, precum și un pasager din acesta, 37 de ani, și o pasageră din al doilea auto, 69 de ani). Un alt accident rutier a avut loc și pe strada Soveja, un pieton fiind rănit. Apoi, în jurul orei 22.00, un tânăr, de 20 de ani, a condus un autoturism pe strada Ion Rațiu, iar la intersecție cu bulevardul Tomis a efectuat viraj la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 39 de ani, din sens opus. A rezultat vătămarea corporală a ambilor șoferi, precum si a unui pasager din primul auto. Victimele au fost transportate la spital, conștiente. Polițiștii rutieri au declanșar cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti dus, dus rau cu...ambulanta la sp 9, poate poate!
0
0
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614