REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Zici că-i Barbie în varianta brunetă: Elena Băsescu și-a „reconstruit” fața

Zici că-i Barbie în varianta brunetă: Elena Băsescu și-a „reconstruit” fața

Replica API 28 iulie 2022 | 00:00 1288

Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, Elena, alias EBA, a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să renunțe la agitația care o caracteriza în tinerețe. Acum, s-a schimbat radical și este mamă cu normă întreagă. Dar, pare-se că schimbările pe care le-a făcut mezina președintelui nu s-au produs doar la nivel mental și spiritual.

Ei bine, în ciuda faptului că Mama Natură a înzestrat-o cu trăsături la care multe femei visează, v-am povestit, nu în urmă cu mult timp, cum Elena Băsescu a apelat la chirurgul estetician pentru a se îmbunătăți pe ici, colo. Fiica președintelui a postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare.

Fostul europarlamentar are hobby-uri care mai de care mai diverse. După ce a fost în Delta Dunării cu cei trei copii: Sofia Anais, Traian Junior și Anastasia, Elena Băsescu s-a distrat practicând diverse sporturi nautice, pe un cunoscut lac din capitală.

Elena Băsescu se schimbă de la o zi la alta, parcă, iar de data aceasta ajustările pe care și le-a făcut o aduc din ce în ce mai aproape de păpușa Barbie, în variantă brunetă. EBA are o siluetă impecabilă, chiar și după trei nașteri, pe care a ales să o pună în valoare cu o rochie albă, cu imprimeu abstract, în nuanțe de alb, roz și portocaliu.

Elena Băsescu, păpușa Barbie a României

La capitolul machiaj Elena Băsescu este tare consecventă! Încă de când apărea pe primele pagini ale ziarelor de scandal, fiica lui Traian Băsescu avea grijă să aibă ochii conturați și evidențiați de nuanțe închise de maro sau chiar negru, iar rujul este aproape mereu nude. La ținuta îndrăzneață, EBA a ales să poarte o pereche de cercei rotunzi, supradimensionați și și-a prins părul într-o coadă de cal foarte bine finisată.

De-a lungul anilor, Elena Băsescu și-a operat nasul, și-a tatuat sprâncenele și a apelat la mai multe tratamente injectabile la nivelul feței, evident fiind cel cu acid hyaluronic, pentru volumizarea buzelor. Totodată, la capitolul schimbări EBA a marcat și o îmbunătățire la nivelul danturii, îmbunătățire obținută cu ajutorul fațetelor, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum adica???si-a reconstruit ..fata???sa inteleg ca si-a pus o buka de kur in loc de fata???eu asa inteleg..
1
0
Asta daca ar avea si putin CREIER ar fi ceva!
0
0
vai de capul meu ce aratare .
1
0
zici ca-i Godzilla varianta nedevelopata
1
0
Vai mama ei de analfabeta
0
0
Papusa barbie da iati da un sac de limbi an gaoaza
0
0
Gena gagauza iese la suprafata oricate operatii estetice si-ar face tuta asta.
1
0
Brrr, de aparitie! Asta este Barbie? Doamne, fereste!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272