REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Replica API

Replica API

Replica API 10 iulie 2022 | 00:00 2788

Ziua 3 Neversea! Black Eyed Peas, așteptați cu nerăbdare la malul mării. Video

Neversea continuă distracția la malul mării. În perioada 7-10 iulie 2022, Constanța este gazda a peste 150 de artiști și zeci de mii de tineri români și străini gata să petreacă până la răsărit. Cel mai tare festival de la malul mării a început în forță și mii de oameni s-au bucurat de soare, muzică bună și surprize din partea organizatorilor. Cea de a treia zi a festivalului se anunță a fi una spectaculoasă. Artiști precum Manuel Riva, Carla's Dreams, Black Eyed Peas, Alan Walker, Steve Aoki, Șatra B.E.N.Z, Azteca, Connect-R & Johny Romano, vor perfoma în fața publicului.

Neversea continuă distracția de la malul mării! Cea de a treia zi a festivalului aduce pe scenă nume sonore precum Carla's Dreams, Black Eyed Peas, Alan Walker, Steve Aoki. Pe lângă cele 5 scene, organizatorii au pregătit și activități interactive, zone fashion, zone de make-up, hairstyle și tatuaje. De asmenea, există și o zonă de food court unde puteți găsi o varietate de mâncăruri de la pizza la paste, burger, noodles, sushi, mâncare mexicană, mâncare columbiană, hummus, fructe de mare, shaorma, hot dog, sandviciuri, mâncare vegană, clătite, vafe sau înghețată.

Festivalul Neversea se trăiește și în aer, alături de membrii Aeroclubului României! Vineri, 8 iulie și sâmbătă, 9 iulie, organizatorii festivalului au pregătit un show aviat unic realizat în parteneriat cu Aeroclub România și formația de înaltă acrobație „Șoimii României”.

Vă reamintim că, în cele patru zile de festival există cinci scene: Main Stage, The Ark, Temple, Daydreaming și Oasis. Scena principală va avea peste 450 de metri pătrați de ecran LED, 23 de metri înălțime, 85 de metri lățime și 28 de metri adâncime. The Ark va găzdui artiștii din lumea rap, hip hop, dubstep, trap, pe când scena Temple e dedicată fanilor genului techno. Pe scena Daydreaming vor presta artiștii din lumea house, deep house, iar scena secundară Oasis este destinată relaxării.

Iată programul zilei de 9 iulie!

Pe Main Staige, în deschidere a fost Arias, fiind urmat de Manuel Riva, Carla's Dreams, Black Eyed Peas, Alan Walker, Steve Aoki. DJ-ul și producătorul american, cu origini japoneze, este nerăbdător să urce pe scenă. Bineînțeles că din show-ul lui nu va lipsi celebrul moment „Cake Me”, unul dintre cele mai așteptate momente de public, când artistul aruncă torturi în mulțime.

Pe scena The Ark sunt Albert NBN, Șatra B.E.N.Z, Azteca, Connect-R & Johny Romano, Nane, BBNO$ â.

La Temple au fost Sit, Cezar b2b Praslea, Amelie Lens, Milo Spykers. Daydreaming: Angel, Akos, Persic, Hiraach, Mira, Marwan, Kerala Dust, Glauco di Mambro, iar pe scena Oasis: Alexunder Base, Andrew Maze, Bogdan Vix, Adrian Șaguna, Pascal Junior, Vali Bărbulescu & Lucian Bărbulescu.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce mortii vostri miati zgariat masina ?
0
0
mare mizerie,festivalu drogatilor,rusine primaria,deranj public..chitz..chitzz
1
0
vc nu e primarul constantenilor,grija lui principala e sa asigure festivalul si mascarada stresanta ca au de toate
0
0
Pe plaja pe o bucata pustie, nu mai blocati centrul orasului. Cum or fi dormind oamenii aia de pe Mircea ?
0
0
Cei care nu au avut bani de bilete la Neversea au avut bani pentru bautura pe care o cumpara de la alimentara non-stop si o consuma in curtea interioara a blocului A1 de pe Remus Opreanu.
0
0
consiliu local are voie sa treaca peste lege?
0
0
De maine Se Termina Festivalul asta NeverSea Poate asa Va zbura si tampiti astia de Drogati in Alt Judet and Leave Constanta Alone
1
0
Ce venit direct aduce exact in conturile Primariei Constanta acest festival si care sunt beneficiile pentru cetatenii orasului?
0
0
Ce gluma buna!!!
0
0
Drogatii naibii
0
0
Comentati aiurea, toate datoriile sunt platite fata de politie, primarie salubritate
0
1
Un jeg de adunare in centrul orasului care a produs numai aglomeratie deranj fonic si mizerie multa mizerie inclusiv umana.Trebuie mutat ori in Mamaia zona cluburi sau pe camp in afara orasului
1
1
cel mai frumos festival ever!
1
1
Oare cine plateste sutele de ore prestate de fortele de ordine ale MAI in slujba unui eveniment privat , pentru ca sa incaseze organizatoru lui firmele lui unguriene milioane de euro???
0
0
Meltenii se veselesc alaturi de niste asa zise vedete...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212