REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ziua Poliției Române, sărbătorită pe acordurile lui Mihai Trăistariu! Video

Ziua Poliției Române, sărbătorită pe acordurile lui Mihai Trăistariu! Video

Virgil STOIAN 27 martie 2023 | 00:00 2556

Poliția Română a aniversat sâmbătă, 25 martie, 201 ani de existență. Pe lângă manifestările specifice, incluzând aici și avansările celor merituoși, polițiștii din Constanța s-au și distrat la restaurant Diplomatic, din Mamaia. Și cum petrecere fără muzică nu se poate, celor 92 de persoane prezente le-a cântat nimeni altul decât Mihai Trăistariu, prilej pentru acesta să-și lanseze și ultima melodie „Viață, ca pomul tu ești!“ După cum se vede în imagini, polițiștii au uitat pentru o zi de infractori și amenzi și au încins o horă tradițională.

Ziua Politiei Romane, sarbatorita pe acordurile lui Mihai Traistariu! Video
Toată săptămâna 20-26 martie a stat sub semnul sărbătorii Zilei Poliției Române, care se aniversează în fiecare an pe data de 25 martie, încă din 1822. Cupa Presei la Tir, Ziua porților deschise dar și avansările în grad sunt doar câteva dintre manifestările care au prilejuit această aniversare.

Ziua Porţilor Deschise la IPJ Constanţa

Cu prilejul ”Zilei Porților Deschise” a avut loc o prezentare a logisticii Inspectoratului de Poliţie Județean Constanţa.
Activitatea a avut loc în Portul Tomis, la aceasta participând peste 300 de copii preșcolari și școlari, însoțiți de părinți sau de cadrele didactice de la diferite unități de învățământ de pe raza județului Constanța.

Acestora le-a fost prezentată logisitica diferitelor structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, respectiv a Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Biroului Protecția Animalelor, Biroului de Siguranță Școlară, precum și a structurilor de ordine publică.

Ziua Politiei Romane, sarbatorita pe acordurile lui Mihai Traistariu! VideoZiua Porților Deschise

Avansări în grad

Cu prilejul Zilei Poliției Române, la data de 24 martie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-a desfășurat ceremonia avansării în gradul profesional următor. Cu această ocazie, au fost avansați, înainte de împlinirea stagiului minim în grad profesional, pentru merite excepționale în activitatea de poliție, 29 de ofițeri de poliție și agenți de poliție. Totodată, au fost avansați la termen, la împlinirea stagiului minim în grad profesional, 90 de ofițeri de poliție și agenți de poliție. Cu același prilej, cadrele trecute în rezervă au primit diplome pentru întreaga activitate.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a felicitat întregul efectiv pentru rezultatele obținute.

Ziua Politiei Romane, sarbatorita pe acordurile lui Mihai Traistariu! Video

Totul a culminat cu petrecerea din ziua de sâmbătă, 26 martie, de la clubul Diplomatic din Mamaia, unde 92 de persoane au dansat pe muzica lui Mihai Trăistariu, uitând pentru câteva ore de amenzi, infractori și alte probleme.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jigodi de g****i
1
1
Au uitat doar cei care erau liberi…si au participat la eveninent pe bani lor, cei care erau de serviciu au bagat la maxim
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367