REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Zona Macul Roşu, tărâmul boschetarilor, al aleilor improvizate şi al gunoaielor pe spaţiul verde

Zona Macul Roşu, tărâmul boschetarilor, al aleilor improvizate şi al gunoaielor pe spaţiul verde

Replica API 14 martie 2016 | 08:19 625

Constanţa, „la pas”:

Constanţa, „la pas”:

Reporterii „Replica” de Constanţa continuă explorarea oraşului Constanţa, descoperind noi cratere în asfaltul neglijat de autorităţi şi gunoaie înşirate pe spaţiile verzi. De data aceasta, imaginile gri au fost surprinse în zona Macul Roşu, mai exact Aleea Zmeurei.

Luând la pas aleile din zona Macul Roşu, ai senzaţia că eşti undeva departe de municipiu. Pe Aleea Zmeurei am regăsit numeroase alei realizate chiar de locatarii blocurilor din zonă. Oamenii sătui să circule pe străzile principale, au ales scurtăturile. Propriile scurtături. Nu pot fi omise nici gropile care pot fi confundate uşior cu spaţii destinate capacelor de canalizare.

Să nu mai vorbim de gunoiul ce îşi face de cap în bătaia vântului în locurile de parcare. Sau de gunoiul aruncat pe lângă pubele de gunoi ori pe spaţiul verde. Încă un aspect deprimant al zonei îl constituie uşile anumitor blocuri, uşi vechi, din lemn deteriorat. Nici oamenii străzii nu ocolesc zona, iar sesizările privind acest aspect au tot curs de-a lungul vremii.

Şi ca o dovadă în plus, în timpul „plimbării” reporterilor „Replica”, un om al străzii doar ce îşi „achiziţiona” obiecte de îmbrăcăminte chiar din pubele de gunoi arhipline. Ce mai este de spus?! Doar faptul că, la un moment dat, în peisaj şi-au făcut apariţia şi câţiva câini maidanezi.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272