REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Zona Peninsulară, MONITORIZATĂ VIDEO: să CURGĂ AMENZILE!

Zona Peninsulară, MONITORIZATĂ VIDEO: să CURGĂ AMENZILE!

Replica API 3 februarie 2020 | 16:04 408

Poliția Locală testează un nou sistem de monitorizare în zona centrală și peninsulară a municipiului Constanța cu o cameră care filmează 360°.

Concret, un echipaj al Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța va patrula în permanență în zona peninsulară și centrală a orașului și, acolo unde va fi sesizată încălcarea prevederilor legale, indiferent că vorbim despre nereguli privind circulația pe drumurile publice, normele de conviețuire socială, aruncarea gunoaielor la întâmplare sau probleme privind regimul construcțiilor, se vor lua măsurile ce se impun. Înregistrările de pe camera de supraveghere vor fi folosite pentru a susține măsurile aplicate de polițiștii locali. Persoanele depistate încălcând prevederile legale au fost avertizate cu privire la gradul de pericol social al faptelor comise, urmând ca la comiterea unei fapte similare să fie sancționați contravențional cu amendă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai cum osa faca bani
1
1
Muie la machidoni!
5
0
Au facut toate strazile cu acces interzis ba cu sens unic acum pun camera si da amenzi pentru ce toate astea ? Unde sunt drepturile noastre ? Atatea secole strazile din peninsula nu au mai fost nici interzise nici filmate nici nimic deodata ne'am apucat sa o filmam si sa o protejam cu patrule nu alta ca suntem in 2020 si asa le'a venit lor dintrodata. Mai bine asfaltati'o din nou ca e jale faceti locuri de parcare gratis nu cu plata ca sa aibe toata lumea unde sa parcheze ca nu isi permite toata lumea sa parcheze cu bani . Avem altele de rezolvat in oras nu camere si alte prostii.
3
2
Pe ala care a construit hotel peste zidurile cetatii Tomis..l-au vazut camerele de supraveghere??? Ala care a construit peste istoria noastra la vazut vreo camera?? LUATI GUNOIUL DE DEASUPRA ISTORIE NOASTRE!!!
8
0
Numai la Navodari nu aplica amenzi locala pt cei ce murdaresc orasul.
13
1
La ce sa mergi in Piata Ovidiu?
4
1
Testati vreo 5 ani, asa , sa nu vagrabiti, idiotilor. Parca descoperiti acum roata, narozilor! Mars naibii in Brasov, Cluj ,Oradea, Iasi , chiar si in com Cumpana, peste tot sunt camere care functioneaza bine si de cativa ani. Tampitilor, Constanta a ramas la coada vacii si voi va scarpinati in cur si dupa aia,duce-ti mana la gura.Ma intreb daca e doar prostie si nu cumva rea-vointa!? Psdistilor, votati incontinuare nulitatile astea , sa devenim din oras - catun.
10
3
Pe noi tantarii care cinstruim ilegal fara sa respectam legea o sa ne vedeti?
9
1
Regimul constructiilor ??? Astia sunt mai haiosi ca Chapli
11
2
ce comentati ma iar? mars si plimbati-va in camp. doar noi bogatii avem voie in piata ovidiu. la manara daca nu consumi de minim 50 de lei de persoana, te cari de acolo. o sa va pun taxa sa intrati in piata ovidiu sa nu mai vad saraki ca voi acolo. sclavi de constanteni romani bolovani. stati la voi in cutiile de chibrite cu credite pe 70 de ani. noi facem bani aici
9
6
Politia Locala aservita smecherilor care au adus Constanta la nivel de comuna cu deschidere la mare.
20
5
nu au voie sa dea avertismente Va rog mult dl primar interveniti
7
4
Baaaa mincinosilor, politia locala cat si cea nationala nu exista in constanta... toti parcheaza ca taranii, toti opresc la oprirea interzisa si incurca cate o banda intreaga, toti taranii pun avariile fara a avea o problema reala crezand ca asa sunt scuzati. Nici macar odata nu am vazut politia in actiune, de luni de zile abia daca mai vad cate un echipaj care Cica patruleaza, si trec pe langa bizoni fara a face nimic. Egal cu zero politia locala
20
10
asa se civilizeaza salbaticii!!!!
22
7
Futu-ti politita locala in gura.. ca o platim degeaba doar sa ne vaneze ca am parcat unde nu vor ei. Futu-ti primaria matii ca ne prostesti cu toate cacaturile de investitii. Pai camere ne trebuiau? Macar pune-le sa supravegheze HenriCoanda ca acolo e jale.
32
12
poate muta cartierul henri coanda acolo....??????????
22
5
da' cine e cazata in peninsula asta de e supravegheata video mai ceva ca primaverii? armata americana?
15
7
Partea cu probleme privind regimul constructiilor imi place, mi se pare o gluma.Adica nu primaria da avize de constructii aberante si haotice in oras?
33
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212